Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavar, ha egy fiú megnézi a feneketeket?
Figyelt kérdés
Nem bámulva teszi, de egy adott pillanatra a tekintetük odaszegődik és észre veszitek.
Inkább zavaró és kellemetlen, vagy nem tulajdonítotok neki jelentőséget?
jún. 28. 11:42
21/28 anonim válasza:
Őszintén, ha tényleg csak rápillantgat és látszik, hogy még ő is tart tőle, hogy észreveszem-e, az elég izgalmas tud lenni. A bámulás viszont mindenképp nagyon zavaró és kellemetlen.
22/28 anonim válasza:
Azért hordok pl a strandon is rángat hogy megnezze
23/28 anonim válasza:
Amíg szolidan teszi azt, addig nem zavar.
Emellett megjegyzem: mi nők is szoktuk nézni a pasikat és feneküket csak szolidan, a gondolatainkat pedig megtartjuk magunknak.
31N
25/28 anonim válasza:
ha már fenék téma, Nőként fiúknál nem szeretem ha lóg a nadrág, sokkal előnyösebb ha testhez ér szerintem és nem teljesen lapos
26/28 anonim válasza:
Nekem izgató, magabiztosságot ad.
18/l
28/28 anonim válasza:
Hatul nincsen szemem, ha nezi akkor tetszik neki (gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!