Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki bonyolodott itt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki bonyolodott itt már titkos viszonyba meddig tartott?

Figyelt kérdés

Hogy kiviteleztétek?

Női és férfi oldal is érdekel egyaránt.

2024. jún. 28. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Én beszélgetnék szivesen. Írj rám, ha van kedved. :)
2024. jún. 28. 12:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Két hozzászolás.

- Szexelünk ?

- Nem.

- Biztos ?

- Igen.

:))))))))

2024. jún. 28. 13:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem keveredtem itt Tikos viszonyba,bedig szeretnék beszélgetni nőkkel.40f
2024. jún. 28. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Pár erotikus csetelés után taliztunk. Ő férjnél van és 100 km-re élünk egymástól. De alkalmi kalandnak jó volt. Strandra mentünk, utána meg megdugtam a kocsiban egy szántóföld mellett, a naplementében. :)

Azt mondta utána, így még soha senki nem csinálta meg és köszöni szépen, erre már nagyon szüksége volt, újjászületett!

Szerettem volna folytatást, de aztán lekoptatott sajnos. :(

2024. jún. 28. 13:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Bő két évig tartott, mindketten házasok voltunk rengeteg szabadidővel. Normális szeretői viszony volt sok sétával vacsorákkal, beszélgetésekkel. Mikor a férjem hazajött külföldről véget vetettem a szeretői kapcsolatnak.
2024. jún. 28. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!