Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen megaláztatást ért már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen megaláztatást ért már szexuális dolog kapcsán?

Figyelt kérdés
2024. jún. 28. 10:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

Párom sokszor mondja amikor már teljesen benne vagyok, hogy dugd már be tövig!!

Mondjuk valamilyen szinten izgató

2024. jún. 28. 10:28
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Amikor a lány láthatóan undorodva kiköpi a spermámat...
2024. jún. 28. 10:28
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Ex csajom dugott felcsatolhatóval és kiabálta hogy itt van megkapod a faszt te kis buz.i!
2024. jún. 28. 10:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Korábban mikor meséltem olyan valakinek aki vevő is volt rá a mélyebb vágyaimról az szimplán betegesnek titulált. Ami rosszul esett, de lehet igaza volt, viszont a közlés módja nagyon magalázó volt. Az csak tetézte, hogy utána ki is pletykált.

Legutóbb pedig az esett nagyon rosszul, mikor szexuálisan közeledett felém egy nő és én jeleztem, hogy nekem vannak "félelmeim" és úgymond próbáltam neki megnyílni, de egyáltalán nem vette komolyan és csak kinevetett.. ami úgymond nem vitt engem előre.

2024. jún. 28. 10:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikor összevesztünk barátnőmmel, a család előtt megalázott azzal hogy hisztizve kiabálta a fülük hallatára, hogy milyen kicsi a péniszem és hogy sose tudtam megb@szni rendesen!

Az ellenségemnek sem kívánom azt a szituációt...! :(

2024. jún. 28. 10:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
40 lakásos társasház, a belső udvaron épp közgyülés volt... nyár, erkélyajtó nyitva... barátnőmmel épp szakítottunk, üvöltözés, egyszer csak elkezdi kiabálni "akkor jó voltam mikor gumikesztyűben vertem a farkad" udvaron röhögés. Pár hónapig csak a lépcsőn közlekedtem, ne kelljen szembenézni egyik szomszéddal sem.
2024. jún. 28. 11:26
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer egy fiú nagyon keményen bánt velem az ágyba tobbszor is mondtam h gyengebben, szeretem a durva dolgokat pl ha kapok egy pici pofont mikor szopok, de o nagyokat adott stb es kiderult h felvette videora, a vegen ugy dugott h kozbe sirtam is….
2024. jún. 28. 11:27
 8/18 anonim ***** válasza:
71%

#7 ez nem férfi..

Remélhetőleg őt is így megdugja majd valaki.

2024. jún. 28. 11:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt par baratom aki elintezte utana😁

Szeretem nagyon a durva szexet de ha mondom valamire hogy ne akkor ne, es a legundoritobb a video, de kitoroltettek vele

2024. jún. 28. 11:36
 10/18 anonim ***** válasza:
#8* bocsanat
2024. jún. 28. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!