Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megaláztatást ért már szexuális dolog kapcsán?
Párom sokszor mondja amikor már teljesen benne vagyok, hogy dugd már be tövig!!
Mondjuk valamilyen szinten izgató
Korábban mikor meséltem olyan valakinek aki vevő is volt rá a mélyebb vágyaimról az szimplán betegesnek titulált. Ami rosszul esett, de lehet igaza volt, viszont a közlés módja nagyon magalázó volt. Az csak tetézte, hogy utána ki is pletykált.
Legutóbb pedig az esett nagyon rosszul, mikor szexuálisan közeledett felém egy nő és én jeleztem, hogy nekem vannak "félelmeim" és úgymond próbáltam neki megnyílni, de egyáltalán nem vette komolyan és csak kinevetett.. ami úgymond nem vitt engem előre.
Mikor összevesztünk barátnőmmel, a család előtt megalázott azzal hogy hisztizve kiabálta a fülük hallatára, hogy milyen kicsi a péniszem és hogy sose tudtam megb@szni rendesen!
Az ellenségemnek sem kívánom azt a szituációt...! :(
#7 ez nem férfi..
Remélhetőleg őt is így megdugja majd valaki.
Igen, volt par baratom aki elintezte utana😁
Szeretem nagyon a durva szexet de ha mondom valamire hogy ne akkor ne, es a legundoritobb a video, de kitoroltettek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!