Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nálatok mindig van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mindig van óvszer?

Figyelt kérdés
És ha igen, milyen?

2024. jún. 28. 09:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
#10 Miért is nem a te dolgod? Nem csak a férfi dolga maradjunk annyiban. Ha elvárod h gumiba csináljátok akkor bizony a te dolgod is.
2024. jún. 28. 11:24
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

#11 nem elvárom hogy gumiba csináljuk, olyan férfival nem is csinálnám, aki elnézné hogy minden nap szedem a fogamzásgátlónak nevezett mérget, szerencsére van néhány önzetlen férfi, aki szintén gyógyszer ellenes.

És mivel ő általa esnék teherbe, ezért az ő dolga biztosítani, hogy legyen.

Nyugi, nem olyan drága egy doboz óvszer, ennyi pénze legyen egy férfinak😄

2024. jún. 28. 11:32
 13/19 anonim ***** válasza:
17%
#12 Én is ellenzem a gyógyszert ezért alkalmazunk 10éve megszakításost. Ő általa esnél teherbe ha elmenne benned. Ha kiveszi akkor nem kell óvszer. Bár amennyi balek van érthető h félsz mert nemtudják mikor kell kivenni🤣
2024. jún. 28. 11:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Buta emberek nevezik a megszakítást védekezésnek.

Nekem nem kell a stressz hogy folyamatosan azon izguljak, hogy vajon most is mázlink volt-e vagy nem, millió nő esett így már teherbe.

Nekem az nem férfi, aki inkább kitenne engem ennek meg egy lehetséges abortusznak, mint hogy gumit húzzon, ami egyikünknek sem fáj, nem úgy mint az abortusz.

2024. jún. 28. 12:16
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Majd vegye meg az aki használni akarja
2024. jún. 28. 16:05
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Sok csajjal dugtam már, de soha egynél sem volt óvszer, vagy legalábbis nem tudok róla. És olyan is volt, hogy alkalmi szex, nálam volt óvszer, de azt mondta, hogy azzal a szarral nem fog a puncijába engedni... Nagyon jót szexeltünk gumi nélkül.
2024. jún. 28. 17:24
 17/19 anonim ***** válasza:
21%
Gumi nélkül kell. Vannak nők akik könnyen csaholnak, mert nekik mindegy csak legyen bennük valami. Őket le kell pattintani aztán majd egy szerencsétlen papucs megrakja őket gumiban.
2024. júl. 1. 11:26
 18/19 anonim válasza:
Nincs nálam, zsákbamacska lenne. Ha nem tudom előre hogy a srácnak mekkora és rossz méretet veszek, el fog szakadni. Tartós kapcsolatban nyilván más, akkor már elmennék én magamtól is megvenni.
2024. aug. 15. 01:14
 19/19 TiniTitán0213 ***** válasza:
Nincs
jan. 29. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!