Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy azok a lányok/nők akik a pasijukkal van az utcán végigmérnek engem, miközben én is nő vagyok?
Figyelt kérdés
Ezt azt jelentené, hogy valamire irigykedhetnek velem kapcsolatban, vagy van bennük biszexuális hajlam?2024. jún. 28. 08:27
1/8 anonim válasza:
Vetélytársat látnak benned.:)Egy szép nő mindenki számára szép.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Én egy masik nőt nagyon ritkán nézek meg úgy, hogy azt ő is észreveheti, ahhoz nagyon-nagyon szép és stílusos kell legyen. Veled inkább valami gáz lehet, pl ribisen öltözöl vagy ilyesmi...
4/8 anonim válasza:
Ne láss bele sokat, egy szép nőt egy nő is meg fog nézni, ahogy egy jó csávót is egy másik csávó.
5/8 anonim válasza:
Én is megnézem a többi csajt, de ebben nincs semmi
6/8 anonim válasza:
Én vegyesen megnézek férfiakat és nőket is az utcán, nincsen nagyon benne semmi.
Nőket akkor nézek egy pillantásnál tovább is hogy ha tetszik valami a megjelenésükben, például tetszik az öltözködési stílusuk, ruhájuk, kiegészítők, haj vagy smink.
7/8 anonim válasza:
Én is megnézem a nőket, pedig nincs bennem hajlam a lányok felé. Egyszerűen ami szép az szép.
A párommal sétálva is meg szoktuk beszélni, ha olyan csajt látunk aki pl kiemelkedő idomokkal rendelkezik.
Ha látok egy jó segget még akár fel is hívom a figyelmét :D
33N
8/8 anonim válasza:
A nők is megmézik a nőket .
Főleg ha csinos vagy ha érdekes számara az öltözete vagy unalmas a pasi aki mellete van s csak tereli a figyelmét 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!