Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vagyok k*rvának nézve?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok k*rvának nézve?

Figyelt kérdés

24éves lány vagyok most végeztem az egyetemen, mostanában kezdtem el komolyabban randizgatni és komoly kapcsolatot keresni.

Volt egy srác akivel komolyan alakultak a dolgok, 3.randi mély beszélgetések stb.

Szóba jött, hogy kinek hány szexpartnere volt, én őszintén elmondtam, hogy 30körűl, de azóta teljesen megváltozott koptat..

Ha egy pasi mondja ezt akkor ő az “istencsászárkirály” de ha egy nő akkor meg prosti…

Tény, hogy egyetem alatt sok egyéjszakásom volt, de a rengeteg stressz és tanulás mellett az embernek vannak igényei…

2024. jún. 28. 08:24
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
16%
Én se nyúlnék hozzád, még bottal se, az biztos.
2024. jún. 28. 08:26
 2/32 anonim ***** válasza:
77%
Irigy hogy te pár év alatt többet szexeltél mint ő egész életében fog, akárcsak az első két válaszoló
2024. jún. 28. 08:29
 3/32 anonim ***** válasza:
81%
Mert a nőknél ezt egyelőre nem fogadják el.
2024. jún. 28. 08:30
 4/32 anonim ***** válasza:
78%
Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondol rólad egy lúzer. Inkább örülj, hogy még idejében kiderült, hogy csak egy éretlen kis pöcs. Lesz majd jobb.
2024. jún. 28. 08:34
 5/32 anonim ***** válasza:
7%

Zár kulcs hasonlat

Amúgy meg kamu

2024. jún. 28. 08:35
 6/32 anonim ***** válasza:
83%
Hülye pasit pattintani kell, örülj hogy hamar kiderült. Meg hát na. Én soha senkinek nem mondom meg hány pasi volt... 😄
2024. jún. 28. 08:42
 7/32 anonim ***** válasza:
38%
Nem, 30 az gáz férfinak és nőnek is. Egyik sem “istencsászárkirály” ennyi partnerrel.
2024. jún. 28. 08:47
 8/32 anonim ***** válasza:
93%
Sérti az egoját. Ennyi. Az én páromnak 5 pasija volt elöttem nekem egy csaj se. Nekem nem volt bajom. 41f
2024. jún. 28. 08:48
 9/32 anonim ***** válasza:
87%

Tanuld meg, hogy az emberek álszentek. Bármelyik téged becsmérlő személy (nagy valószínűséggel) örömmel mászna a lábad közé, ha lehetőséged adnál rá.

Én alapvetően megértem, ha valakinek nem elfogadható, hogy más embernek sokkal szabadabb a felfogása ilyen téren, mint a szexualitás. Nem kell mindenhez tapsikolni és mindennel egyet érteni, de ilyen dolgok miatt becsmérelni a másikat csak puszta frusztráció és rosszindulat.

2024. jún. 28. 08:50
 10/32 GFman ***** válasza:
100%

Pasiként kb. 20-25 nőre emlékszem, de ezt megtartottam mindig magamnak.Senkinek nem mondtam el.Lehet ez valakinek sok, lehet valakinek kevés.De nemrég elgondolkodtam rajta, hogy ha most lenne egy komoly kapcsolatom és felmerülne a kérdés, akkor nem vallanám be az igazat.

Nem tudom miért, de nem szeretném, hogy tudjon róla.Lehet Ő pont úgy elítélne engem.Ha szeretném a nőt engem nem zavarna mennyi pasija volt előttem.

2024. jún. 28. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!