Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Amikor nem sikerült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Amikor nem sikerült a szex (lelankadt) az miért történt?

Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 13:16
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Érdekel mi jár a férfiak fejében ilyenkor, miért nem jön össze a dolog.
2024. jún. 27. 13:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Be voltam b@szva… XD Viccet félre téve… Egyszer jártam így. A lány csak feküdt az ágyon, mint egy darab fa. Hiába próbáltam finoman mondogatni neki, hogy váltsunk pózt, vigyen bele kis mozgást, ilyenek, de ő csak hajtogatta, hogy ez így neki nagyon jó. Aztán lelankadtam és abba is maradt a dolog. Elköszöntem és eljöttem.
2024. jún. 27. 13:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez... amikor a párom hisztizik hogy így nem jó meg úgy nem akarja meg ehhez most nincs kedve hajlamos vagyok rá hogy nekemis elveszi a kedvemet
2024. jún. 27. 13:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nincs elég inger, vagy fáradt vagyok, de olyan is megesik, hogy lelkileg nem tudok ráhangolódni.
2024. jún. 27. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
első alkalom volt, tudat alatt izgultam valszeg
2024. jún. 27. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Legutoljàra véletlenszerűen eszembe jutott amikor 8 évesen megtàmadott egy kutya és megtépte húsig a karomat. Nem tudom honnan jött a gondolat. Akkor lelankadt azonnal. De utàna magamhoz tértem és folytattuk.
2024. jún. 27. 13:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Háromszor fordult elő ilyesmi eddigi 39 évem alatt.

1: összevesztünk valamin, és éppen a néma durcázás ment mindkettőnk részéről. Végül megelégeltem, békülést kezdeményeztem, amire ő valami olyasmit reagált, hogy haha, ő nyert, én adtam fel, majd kb rám ugrott és jött a szenvedélyes békülő dugás. Alapvetően rohadt izgató helyzet volt, de közben full becsicskulásnak éltem meg a fenti mondat miatt. Nagyon rossz volt: minél jobban belementünk, minél jobban élveztem, annál inkább úgy éreztem, mintha a saját köpésem alá állnék. A végén már teljesen zavarban voltam, le is lankadt, abbahagytuk. Aztán egy hétig magamba voltam zuhanva a dolog miatt.

2: haldokló rokon problémája emésztett. Nem is vettem észre magamon, hogy mennyire megvisel, csak tudat alatt eszi az embert az ilyen. Még az is lehet, hogy én kezdeményeztem a szexet, mégsem voltam ott fejben, esetlen szerencsétlenkedés volt az egész. Aztán egyszer csak annyira feljött bennem minden keserűség, hogy azon kaptam magam, hogy majdnem bőgök. Nem kell részleteznem, hogy elmúlt az inger.

3: a feleségem első terhessége éppen ott tartott, hogy már volt egy szemmel látható pocakja, és elkezdett mocorogni a gyerek. Az első ilyen szex nekem nagyon fura volt. Állandóan azon agyaltam, hogy nehogy ráfeküdjek, nehogy megnyomjam, mennyire merjem keményen dugni. Hát így aztán nem lehet jót szexelni, baszki, úgy is lett vége. Utána végigszexeltük mindkét terhességet, de erre az elsőre nem voltam felkészülve.

2024. jún. 27. 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi jár a férfi fejébe, miért nem jön összes...

Ez nagyon változó lehet és mindenkinél, akár más.

Általában a kiválóok, amikor nincsen meg a férfinek a kellő ráhangolódás /izgalom és ekkor bármi kizökkentheti.

Pl. a monotonitás, nő érdektelensége, izomgörcs, megszokott pozíciók, bizonyos ”szagok”, stb.

Engem nagyban stimulál, ha a nőnek jó és látom, érzem is ezt.

Amennyiben mondjuk fáradt és nehezen tud eljutni, akkor két dolog lehetséges, vagy halaszunk máskorra vagy addig nem dugom be, míg rendesen nem izgul. Ugyan is megesett hogy fáradt volt, a lány de szerette volna a szexet egy gyorsmenet erejéig. Persze így nem igazán tudott nagyon izgalom közelébe eljutni, ez nagyon lelombozó volt számomra.

Mostanság, gyorsmenet max. csak, ha látom hogy nagyon szeretné, izgatott ettől a gondolattól is.

Nem sok minden zökkent ki, de az esetemben igen sarkalatos pont, ha látom nem olyan jó a nőnek.

Persze megeset, hogy agyaltam olyankor azon, biztos nem vagyok elég neki, de mostanság nem fordul elő ilyen, mert ha nincsen meg a kémia közöttünk és nem érzem a vágyat rajta, akkor nem is próbálkozok szexszel.

Amennyiben nincs meg a közös vágy és az erősödő izgalom, legyen ez bármi okból, akkor sokesetben borítékolható, hogy sikertelen lesz a próbálkozás.

2024. jún. 27. 14:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan, hogy az új barátnővel az első alkalommal olyan sokáig húztuk az előjátékot, hogy lelankadt a farkam. Ekkor jöttem rá, hogy 45 évesen már nem áll fél óráig a rakéta arra várva, hogy betegyék a kilövő állásba.

Arra is rájöttem a mostani párommal, hogy a napi kefélés sem megy már. Két napig beleeresztem a tárat, de a harmadik napra kifogy a muníció, kell egy nap szünet. Ez sajnos a korral jár, harminc évesen majd minden nap lőttem az akkori feleségemet.

A keménységgel most sincsen baj, de egy fárasztó nap után ha épp úgy adja ki, hogy kétnaponta szeretkezünk, már kell az orális előkészítés.

2024. jún. 27. 15:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A nő egy érzelmi bántalmazó volt. Volt hogy nagyon felidegesített, nem kívántam akkor semennyire.
2024. jún. 27. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!