Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire buknak most az idős pasikra a fiatal csajok?
Figyelt kérdés
Egyik csaj 17 éves, összejött egy 40 éves pasival. Nincs a csávónak kocsija, de jó fizető állása van ez tuti. Csaj egy picikét magasabb is a csávónál. Én magasabb vagyok mindkettótől. Mégis mit lát a csaj a csávóban??? Pénzt? Vagy ennyire jól megbirja döngetni az miatt, mert idős??? Gyerekük nincs, az is szingli csávó volt eddig, de most bejött neki az élet.
F/22
jún. 26. 19:59
1/22 anonim válasza:
És lakása sincs a jól fizető munka mellett?
2/22 A kérdező kommentje:
Az van neki.
jún. 26. 20:02
3/22 anonim válasza:
Lehet hogy értelmes kifinomult, magas érzelmiinteligenciával rendelkező ember, akivel jó együttlenni, szorakoztató vicces. Érti a másik érzelmeit gondolatai, jó vele beszélgetni, egy hullámhosszon vannak.
4/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu, mert ideges is vagyok, hogy lehet valakinek ekkora sikere egy ilyen fiatal csajnál, és kocsi nélkül :(
jún. 26. 20:06
5/22 anonim válasza:
Felháborító! Jelentsd fel a szemét állatot!
6/22 anonim válasza:
Minek jelentené fel?
17 az nem kiskorú.
Ne légy irigy mert valakinek össze jött
7/22 Senior Séf válasza:
"Mégis mit lát a csaj a csávóban??? "
Nem lát,hanem hall. Ez a pasi eddig is kapcsolatban élt, és az évek alatt tanult ezt-azt a női lélekről. Tudja,mit szeretne hallani a csaj. Sőt,ha szükséges, a lelkét is meg tudja ölelni,nemcsak a testét.
8/22 anonim válasza:
#5 vagyok, elnézést ha nem jött át, szarkasztikusnak szántam a válaszom.
9/22 anonim válasza:
Megvetted a bömbit és semmi?
Üres a jobb egy
10/22 A kérdező kommentje:
Jó van már. Buták az ilyen lányok. 30 éves korában a csávó 53 éves lesz. Biztos ki fogja tudni elégíteni... de majd keres másikat, csak akkor már a kutyának sem fog kelleni.
jún. 26. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!