Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasi itt házas/kapcsolatban él?
Figyelt kérdés
Milyen célból vagytok itt?
Találkozni is szoktatok vagy inkább csak online beszélgettek?
jún. 26. 16:40
11/25 anonim válasza:
A gyk-s lúzerek!
Van barátnő és több szerető is. Az itteniek 99%-a erről csak álmodik!
12/25 anonim válasza:
Kapcsolatban vagyok de néha akad egy egy kaland, volt hogy innen is.
13/25 anonim válasza:
10es most nagyon megsajnáltalak. Még szerencse, hogy te megbízható férj vagy!
14/25 Suetonius válasza:
Nős vagyok, 33 éves és régebb óta fent vagyok. Kérdésre válaszolni ritkán szoktam, viszont vannak témák (szauna, szexcset) ahol azért kivételt teszek és leírom, amit gondolok. :)
15/25 anonim válasza:
Nem vagyok házas, és kapcsolatban sem vagyok 4 éve. Nem is akarok. Találkoztam innen lányokkal akikkel a fétiseimet éltem ki, és cserébe támogattam őket, így igen, szoktam találkozni. És volt egy lány akinek én segítettem a sub vágyait megélni.
16/25 anonim válasza:
Kapcsolatban vagyok
Még nem jött össze tali
23f
17/25 anonim válasza:
nős vagyok, de még ha szingli lennék, akkor se ismerkednék itt
18/25 anonim válasza:
Igen. 45f
Szeretőt keresek. Volt már akivel találkoztam, de nem egyszerű.
20/25 anonim válasza:
Szerinted mennyire érdekel engem a sajnálatod?
És sehol sem írtam, hogy megbízható férj vagyok
10 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!