Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+-os férfiak: változott a szexuális vágyatok a kor előrehaladtával (pl. 30-35 éves korhoz mérve)? Nőtt, stagnál, kevésbé kívánjátok az együttlétet?
Lehet, h ideje elgondolkodni, hátha megtalálod a választ magadban. :)
Már az is egy jel, h itt vagy fent a gyakori-n, és a szex rovatot olvasgatod :D
Amúgy fontos, h néha tudatosan gondoljunk a szexre, h ne vesszen el a hétköznapok szürkeségében. A sok stressz vágyölő...
Voltam kivizsgáláson. Tesztoszteron rendben, minden más rendben. Az doki szerint pihenés, stresszmentes élet, sportolás, ilyesmi segíthet. Orvosilag nem tud mást mondani. Életmódváltás nálam jelenleg nem opció, úgyhogy marad ez.
Érdekes módon úgy 10 éve volt egy pont, amikor azt vettem észre, hogy csökken a potenciám. Hosszú előjáték közben végig merev voltam, csak elélvezés után lankadt le a farkam.
Már másik nővel élek, többet szeretkezünk, nagyon izgató a látvány, de behatolás előtt újra kell állítani a brét elég gyakran. Ha már benn van, sokáig bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!