Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Láttál már olyan farkat, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttál már olyan farkat, ami nagyobb valamivel, mint egy fél literes sörösdoboz?

Figyelt kérdés
Ha igen mit gondoltok róla.

2024. jún. 24. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Az első pasimé még nagyobb is volt

Nyihaha

2024. jún. 24. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
A krokodil farka pl. 😁
2024. jún. 25. 06:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van is ilyen akkor annak egy szamár,vagy ló az apja..
2024. jún. 25. 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:
De értelmes kérdés, olyan mint a kérdező.
2024. jún. 25. 09:01
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es Igazából örülök, hogy egy kérdésből messzemenő következtetéseket vonsz le. Ezen az oldalon tapasztalataim szerint millió egy troll van. Egyébként a kérdést csak azért tettem fel, mert van egy ismerősöm, aki azzal henceg, hogy az ő farka nagyobb, mint egy sörösdoboz.
2024. jún. 25. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ismertem személyesen egy ilyen férfit aki ezt állította. De sose láttam, hogy tényleg ekkora lenne. A pasik gyakran hencegnek ilyennel...
2024. júl. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!