Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mikor orálozni kezdtek akkor azt élvezésig csináljatok vagy csak bemelegítés?
Figyelt kérdés
2024. jún. 24. 11:14
11/16 anonim válasza:
7 miért? Az első menet úgyse tart sokáig. Érdemesebb elintézni gyorsan, és a következő 20 perc a tiéd amíg újra akciókész lesz, és a második menetet már reggelig lehet nyomni. Én legalábbis így csinálom.
2 hogy érted? Hogy az ő döntése?
12/16 anonim válasza:
Hát aki nem akar dugni, akkor az ezt a technikát alkalmazza, hogy kivégzi a pasit már szájjal.
"7 miért? Az első menet úgyse tart sokáig. Érdemesebb elintézni gyorsan, és a következő 20 perc a tiéd amíg újra akciókész lesz, és a második menetet már reggelig lehet nyomni. Én legalábbis így csinálom."
Nem 7es vagyok, de 10ből 9 férfi ha egyszer elmegy, utána már nem áll fel neki.
13/16 anonim válasza:
12 én 3-4 menetet lenyomok akár egy éjszaka és szó szerint reggelig csinálom. Nyilván egyre több idő kell, hogy újra felálljon, dee addig ujjazom meg nyalom :D...
15/16 anonim válasza:
Micsoda szerencsével áldott meg a sors, de közben meg eljutni odáig nagyon ritkán sikerül. :/// sajnálok minden nőt aki kioffolt, mert figyelembe akartam venni, hogy ők mit szeretnének, és nem rájuk erőltetni magam. De hát ilyen az élet. Ha bunkó proli vagyok, akkor mindig sikerült összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!