Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni?

Figyelt kérdés

A barátommal most vasárnap vesztettem el a szüzességem és azóta szerdán szexeltünk kétszer ma pedig háromszor.

Nyilván gondoltam, hogy elsőre nem fogok elmenni, hiszen azert fájt és izgultam, de azért reménykedtem hogy ma már sikerül, mert nagyon élveztem és minden nagyon jó volt.

Ennek ellenére mikor masztizok, mindig elmegyek.

Szerintetek ennek mi lehet az oka? Vagy ez az első pár alkalommal meg normális?

2024. jún. 22. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Annó (10 évvel ezelőtt) én is feltettem itt egy hasonló kérdést... 😅

Ne aggódj, ritka hogy már az első pár alkalommal orgazmusa legyen a lánynak. Sajnos ez nem olyan, mint a romantikus filmekben. "Gyakoroljatok", próbáljatok ki több fajta pózt stb, aztán majd összecsiszolódtok.

2024. jún. 22. 23:02
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Lovagló pózban próbáld a csiklód finoman dörzsölni.

Párod nem elégít ki orálisan, hogy elmenj?

2024. jún. 22. 23:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát már csináltuk misszionariusban, kutyájának és lovaglóban

Termeszetesen kielegitett oralisan, de lehet velem van a gond, mrrt ott egyaltalan nem ereztem semmit😅.

De nagyon kedves és türelmes a barátom, annak ellenére is, hogy 2 évvel idősebb és előttem szert neki voltak már jóval tapasztaltabb barátnői is.

2024. jún. 22. 23:10
 4/11 A kérdező kommentje:
*kutyában😅
2024. jún. 22. 23:10
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Van akinek ez csak később, sőt nem is az első partnerrel sikerül. Ne parázz ezen, ne görcsölj ezen, aztán majd jön.
2024. jún. 22. 23:12
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Egyszerűen csak megszoktad, hogy saját magad csinálod. Idő kell, mire elengeded magad és átadod magad teljesen. Legyél türelmes.
2024. jún. 22. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Azért,mert már annyira ismered a saját testedet,hogy tudod,mihez,hogy nyúljál,s meddig,hogy elélvezzél,orgazmusod legyen.

Esetleg melledet is izgatod közbe,hogy tuti legyen,meg mert jólesik.

Vagy popsit,csiklót,ezt nyújván Te tudod!

Viszont prtnerrel ha nem ismeri még annyira a testedet,nehezebb.

Kommunikáljatok,sex közben mondd el neki,neked hogyan,s mi okoz örömet!

2024. jún. 22. 23:25
 8/11 anonim ***** válasza:
97%
Nekem 20+ partnerem volt es 0 huvelyi orgi. Szoval...
2024. jún. 23. 00:08
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

8-as,de csiklói org csak volt...

Vagy az sem?

2024. jún. 23. 00:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Hozzá vagy szokva a saját irányításhoz! Az agyad, a te utasításaid, érintésed preferálja. Majd szépen adaptálódik a külső (pasi) okozta ingerhez.
2024. jún. 23. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!