Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, egy férfinak hogy ha egy nő azaz néhány nő mindig csak a misszionárius pózt akarja.?
Nem akarok megváltoztatni senkit. De ha unalmas a szex, akkor nem azon kéne lenni hogy feldobjátok KÖZÖSEN?
Te nem vágysz változatosságra? Bocsánat ha félreérthető voltam Kérdező.
Én lányként írom, hogy unnám ha mindig csak misszi lenne.
Persze van az a lelki állapotom, (vagy mindketten kívánjuk, de velem többször van ilyen) mikor szeretkezni akarok, folyamatosan csókolózni, simogatni egymást, lassabban csinálni, látni az arcát, és értelmesnek lenni.
És van az a pillanat, amikor igenis rakjon fel a konyhapultra, vagy csináljuk állva a zuhanyban. Van mikor kutyusban, és markolja a fenekem. Hmm. Vagy alig várom, hogy meglovagoljam, és én tartsam a kezemben a dolgokat, játszak vele, lássam rajta, hogy már a szeme is könyörög, hogy még még még.
És ezek még csak az “átlag” dolgok.:D Mindig más és más. És ez a csodás benne.
Remélem te is találsz olyan partnert, akivel az összes vágyatokat ki tudjátok élni, és olyan jó az “ágyban”, hogy utána járni alig tudsz, ezért pl a karjában visz ki a fürdőbe.❤️ 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!