Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már viszonyotok szomszéddal/szomszédasszonnyal?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy alakult ki? Függetlenek voltatok, vagy kapcsolatban? Kort, nemet is írjatok légy szíves.2024. jún. 22. 16:02
11/16 anonim válasza:
Még nem, de a szomszéd társashazból egy 3 gyerekes jógatanár anyukára nyagyon vágyom
12/16 anonim válasza:
Még fiatalon volt az akkori szomszédék lányával. Nem szerelem volt, csak haverság. De a szex nagyon jó volt vele. Amikor szinglik voltunk, sokszor áthívott délutánonként hogy dugjam meg.
13/16 Attila8890 válasza:
Persze 5 èvig azóta is sokszor eszembe e
14/16 anonim válasza:
Nem. Pedig lehetett volna, de házas voltam. Amikor az első feleségemmel megvettük a házunkat,a szomszéd házban élt egy idős házaspár és a lányuk. Tök normális csaj volt, kicsit introvertált, aki nem talált párt így inkább egyedül volt mint társas magányban. Jókat beszélgettünk, vele el tudtam volna képzelni az életemet, ha nem lett volna ott már a feleségem.
Később elköltöztünk, aztán pár év múlva elváltam. Akkor eszembe jutott, hogy meg kellene keresni a nőt, de a távolság miatt inkább letettem róla.
Egy haverom egyébként a szomszéd miatt bukta a házasságát. Átjárt a felső szomszédba prütykölni az asszonykát. Naná, hogy kiderült. Kidobta az asszony, eladták a lakást. Nem ér annyit.
15/16 anonim válasza:
Volt. Albiban laktam, volt egy apuka gyerekei is voltak alattam lakott. Tudom nem szép dolog, de egyszerűen ránéztem és kb tocsogott a bugyim annyira felizgatott. Felajánlottam neki, hogy leszopom. Utána osszejártunk párszor. Utána mentem ki Erasmussal Madridba és abba maradt.
16/16 anonim válasza:
másik lépcsőházból, az is szomszéd. tart már pár éve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!