Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit mi fog meg egy lányban?
Figyelt kérdés
Pl szem, szemüveg, száj?2024. jún. 19. 17:14
11/32 anonim válasza:
Nálam is az összbenyomás a végső döntő, de azon nagyot tud dobni egy szexi pár szem, egy kívánós száj, szép dekoltázs, formás, félkör fenék, vastag combok, izgalmas frizura
12/32 anonim válasza:
Alacsonysága, vékonysága, bájos arca.
13/32 anonim válasza:
Lány vagyok,de a szája,mosolya..
14/32 anonim válasza:
Miért vannak egyöntetűen lepontozva azok, akik a vékonyságot írták.
16/32 anonim válasza:
az alacsonysága , cuki viselkedése, ha nőiesen van egy kis pocakja , mell , fenék
17/32 Rex Hunter válasza:
Szép arc és mosoly, formás mellek, feszes jó fenék. A mellekből a kicsit nagyobbat szeretem, de nem az óriásit. Tetszik a tetkó és a piercing ha nem viszi túlzásba mert úgy nagyon szexi. Ugyanilyen szexi a szemüveg is ha jól áll neki, megy az archoz.
18/32 anonim válasza:
Miért csak a testalkat számít?
Akkor lehet ronda az arca de legyen vékony?
Durva.. :(
19/32 anonim válasza:
Mell segg arc combjai.. Bármelyik megfoghat
20/32 anonim válasza:
Többen írták a szép arcot. Köztük én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!