Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Amikor egy férfi megdug egy nőt az nem megalázó?
Figyelt kérdés
Mert abban a helyzetben a nő alárendelt szerepben van, a férfi kvázi "legyőzi".
Gondolom értitek, van egy történés amit szinte kizárólag a férfi végez,irányít és ural..
8-as és a többi értetlenkedő: érteni kellene a szöveget és akkor talán nem vinnétek félre a dolgot ezzel a "ilyen-olyan pózban csináljuk" magyarázással.. Nem erre gondoltam,hanem hogy a férfi az aki az aktív,domináns szerepet tölti be az aktus során,a nő pedig "elszenved" a befogadó-passzív. A férfi az aki megtermékenyíti a nőt és nem fordítva. Gyakorlatilag az egész aktus és így a nő is a férfi hatalmának van alátendelve.
2024. jún. 30. 23:36
22/38 anonim válasza:
Nekem pedig időnként pontosan arra van szükségem, amit írtál.
2024. jún. 30. 23:51
23/38 anonim válasza:
Miért kéne "elszenvedésként" megélnem azt, hogy egy férfi az orgazmusomon munkálkodik, nekem meg annyi a dolgom, hogy élvezzem? Ez is egy nézőpont, ha már a passzivitásról beszélünk (mondjuk én többnyire pont lovagolok, szóval nagyrészt nálam a kontroll). Védekezni is lehet viszonylag sokféleképpen a 21. században. Nem értem, mi ez az erőlködés, hogy szimbolikus jelentőséget kell költeni amögé az aktus mögé, hogy egy pénisz belekerül egy vaginába. Hacsak nem valami nőgyűlölő hülyegyerek vagy te is, aki már nem tud mit kitalálni, hogy igazolja magának a nők lenézésének a megalapozottságát.
2024. júl. 1. 00:02
24/38 anonim válasza:
Nem kell a szexnek megalázónak lennie, mert (elvileg) már nagyon régóta kölcsönös beleegyezésen alapul. És az a normális, hogy a nő is élvezi, és ezért a férfi mindent megtesz!
Ugyanakkor az alárendeltség mint szerep lehet nagyon izgató. Egy egész szexuális szubkultúra épül erre (bdsm). Nekem férfiként pl. az nagyon bejön, ha néha a nőm irányít, és elveszi tőlem, amit akar, ráül a számra, stb. De a nőmnek is bejön, ha alkalmanként eljátszom a "ragadozót". 45f
2024. júl. 1. 09:27
25/38 anonim válasza:
Hát egy kicsit az. De nyilván ez az élet vele járója.
2024. júl. 1. 09:47
26/38 anonim válasza:
nem
2024. júl. 1. 13:43
27/38 anonim válasza:
Uhh nem. Imadom ha jo kemenyen megdugnak
2024. júl. 1. 14:02
28/38 anonim válasza:
Nem, inkabb jolesik
2024. júl. 1. 17:48
29/38 anonim válasza:
24. Biztos sok partnered dicsér, gratulálok
Egy igazi férfi valasza. Vagy nő, ne haragudj, nem tudom eldonteni pontosan. Sem megbantani téged. :)
2024. júl. 1. 18:42
30/38 anonim válasza:
#29 köszönöm az elismerést! Férfi vagyok, de afféle régimódi, úgyhogy csak egy partnerem van. Viszont volt időnk összeszokni és tanulni, úgyhogy átkozottul jók vagyunk az ágyban! Legalább is egymásnak, az a lényeg. Uraim, ha nem jó a szex, akkor elmaradozik, akkor jönnek a "fáradt vagyok, fáj a fejem" kifogások. Ha viszont jó a szex a nőnek is, akkor még többet akar belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!