Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Szeretitek, ha a párotok spontán "megciciz" titeket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy megsimogatja, előveszi, megmarkolássza, stb.2024. jún. 17. 21:50
11/26 anonim válasza:
10. Ez eléggé prűd hozzáállás, már bocsi!
Biztos én vagyok elrugaszkodott..
De én imádom amikor a párom a cicimmel foglalkozik.
12/26 anonim válasza:
11. Ki beszélt rólad?😀 saját véleményem irtam le, prűdség hogy nem az erogénzónám?
Ilyen erővel írjam én személyeskedve,mint te,hogy te meg egy született nimfo vagy? Hagyjuk már ezt. Irj véleményt,ne személyeskedj,aztán pá.
14/26 A kérdező kommentje:
Szerintem egy femináci 😅😀 Aki "tárgyiasítva érzi magát" azért, mert a párja a melleit kenyezteti, az igencsak erre vall 🤷♂️
júl. 26. 17:44
15/26 anonim válasza:
14. Ez már tényleg az a kategória. Pedig én kiáltok nőként a feminizmus mellett, de ez gáz.
16/26 anonim válasza:
Azért, mert kényezteti, még nem tárgyiasít, de ha bármikor benyúl, markolászik, amikor gondol egyet, az nem csoda, ha nem esik jól egy nőnek, szerintem. Észre kell venni a másikon, hogy mikor lenne vevő rá, meg persze szex előtt/közben alap.
17/26 anonim válasza:
16. De a hölgy kommentelő az egész dolgot lemondta.
18/26 anonim válasza:
Ha operabálon műveled, vagy egy családi vacsoránál, az gáz! Olyankor csak pinát illik fogni...:)
19/26 anonim válasza:
18. Mármint puncit, ugye? Pinának csak egy bunkó hívja. :)
20/26 anonim válasza:
Puncinak meg a szellemi fogyatékos idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!