Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-es, 50-es nők! Mitől jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es, 50-es nők! Mitől jobb egy 20-as, 30-as pasi farka, mint egy korodbeliteké? A férjetek tudta nélkül kihasználjátok az ilyen lehetőségeket?

Figyelt kérdés
jún. 16. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Persze, írj!
jún. 16. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
20-as srác az nekem még gyerekes. 30felett már jó pasik vannak. Bírják a tempót, feszes a testük. N/47
jún. 16. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

44 éves vagyok. Még soha nem volt dolgom nálam fiatalabb pasival. Régebben kifejezetten az idősebbekre buktam, és most, akárhogy is nézem a fiatalokat "olyan " szemmel, hááááát. Pedig, direkt szemügyre szoktam venni a kínálatot. Persze, jó lenne egy feszes testet megfogdosni, de igazából, az én ízlésemnek nem nagyon van tetsző a fiatalok között. Nyeglék, puhák, vagy pont a másik véglet és mesterségesre vannak gyúrva... És ez még csak a test. Hol van még az intellektus, az empátia, a tisztelet, a rutin...

Kevés az akire azt mondom, hogy aha, na őt megnézném közelebbről...

jún. 16. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerinted tényleg csak így? Mennyire szánalmas vagy.
jún. 16. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
9%

2-es!

Szerinted beszélgethetünk,akár ismerkedhetünk privátban?

Én 40+-os szingli pasi vagyok.

Nyugodtan írj rám,ha gondolod!

jún. 16. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Rutintalan, arcátlan, nyomulós gyorstüzelők. Lásd "írj rám, na addig állj a hóviharban!
jún. 16. 23:57
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

6-os!

Én próbáltam kedves,s jól nevelt lenni.

Te viszont sajnos nem,amit nem is értek...

Lehet,te ilyen vagy.

5-ös voltam,s vagyok!

jún. 17. 05:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom hogy jobb, inkább fiatalabbnak érzném közben magam😀
jún. 17. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!