Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen ebből szerepjáték?
Figyelt kérdés
Barátnőmnél töltöttem a hétvégét, főzés közben elvágta a kezét, és odafordult hozzám, és megkérdezte, hogy van e kedvem doktorbácsisat játszani? (Én akkor még nem tudtam h egy sebtapaszt kell ragasztanom) és csak annyit mondtam h most? Ő rávágta, hogy igen és a kezembe nyomta a sebtapaszt. Viszont a gondolat azóta nem hagy nyugodni. Azt hiszem szeretném ezt vele kupróbálni, viszont nincs tapasztalatom, van aki tudna segíteni? (Egy két jó kezdő mondat, vagy h hogy hozzám témába) előre is köszi!jún. 16. 21:59
1/3 Antiszociális lény válasza:
Állíts haza egy sztetószkóppal és mond, hogy feküdjün fel az asztalra, mert meg kell vizsgálnod, hogy rendben van-e a szívverése, miután tegnap úgy megsebesült.
2/3 anonim válasza:
Adj neki időpontot októberre!
(Bocs, ezt nem lehet kihagyni.)
3/3 anonim válasza:
nagyon izgi! Én bírom az ilyet, a pasim is, szerencsére. :)
- mondd neki, hogy a naptárban észrevetted, hogy ma esedékes a nőgyógyászati szűrővizsgálata, és mivel már nagyon késő van, sajnos nem tud elmenni orvoshoz, de te szívesen elvégzed helyette
- több mint fél éve nem volt fogorvosnál, és te nagyon fontosnak tartod a szájürege egészségét, ezért felajánlasz neki egy rendkívül modern, csak VIP ügyfeleknek fenntartott műszert.
- szeretnéd megvizsgálni a nyirokcsomóit (nézz rá előtte a gugliban, merre vannak)
- a nyálmirigyeinek működését csekkolnád (kiemelt figyelmet szentelve a torka mélyebb részeinek)
csak néhány, ami hirtelen eszembe jutott. Jó szorakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!