Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a fantáziája. Megvalositottakat mar a vagyaitokat?
Az en fantazaiam egy lany izzadt honaljat nyalni labat cipojet hatsojat szagolgatni meg nem sikerult beteljesiteni pedig fizetnek is erte ha lenne jelentkezo
25 f
12-es!
És ezt te honnan tudod te fogyatékos?
Csiklandozás fétisem van. Az alapverzióját, tehát amikor én csiklandoztam a nőt, többször megéltem már fizetős alapon. Itt az oldalon is találtam rá partnereket.
Viszont lennének speciálisabb változatai is amiket még nem sikerült megvalósítani. Az egyik ilyen amikor nő csiklandoz egy másik nőt. Ez már majdnem összejött szintén innen az oldalról. Találtam egy biszex lányt aki vállalta volna, viszont a másik lány az utolsó pillanatban eltűnt sajnos.
A másik ilyen amikor egy nagyon öreg bácsika csiklandoz egy fiatal nőt. Ez viszont valószínűleg sosem fog összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!