Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a fantáziája. Megvalositottakat mar a vagyaitokat?
Figyelt kérdés
Az en fantazaiam egy lany izzadt honaljat nyalni labat cipojet hatsojat szagolgatni meg nem sikerult beteljesiteni pedig fizetnek is erte ha lenne jelentkezo
25 f
jún. 16. 20:58
1/16 anonim válasza:
Baszki, lassan már lightos perverzió lesz ha valaki azt írja magáról hogy pedofil.
2/16 A kérdező kommentje:
Miért lennék pedofil?
jún. 16. 21:12
4/16 anonim válasza:
Nekem mindig az volt a fantáziám hogy másnak a nőjét dugom. Találtam egy párt ahol a pasinak tetszik is, szóval enyém az asszony és bűntudatom sincs
5/16 anonim válasza:
Domina jó lenne. Azt akarom hogy kötözzön ki és erőszakoljon oráloztasson meg úgy, ahogy én csináltam korábban más nőkkel, közben fojtogatva. Nincs erre olyan nő, aki nem hivatásos. Pedig még fizetnék egy random csajnak ilyenért úgy, ha nem minden nap ebből keresi a kenyeret.
6/16 anonim válasza:
Szeretnem ha egy pasi lassan benne mozogna mikozben valaki mas (fiu vagy lany mindegy) kinyal.
Sajna egyik harmas alatt sem jott ossze 😔
7/16 anonim válasza:
6os vagyok es a staftnak.
Mert ez a vagyam. Pont. Es ez volt a kerdes. Pont.
8/16 anonim válasza:
Szeretném két 18-20 éves lánnyal csinálni hármasban.
36/f
9/16 anonim válasza:
Nekem ami eddig még kimaradt, az a ganbgang - megvan hozzá a hely és a társaság is, csak össze kell hozni.
és folyamaotsan jönnek az újabb ötletek, ahogy kipróbálgatok dolgokat, kb félévente újra tudnám írni a bakancslistámat.
Imádom a szexet, remélem még sokáig élvezhetem. :)
10/16 anonim válasza:
Nekem csak simán anál és csaj szopatása úgy hogy teljes mértékben én irányítom ( kéz hátra bilincselve, szájában gagring).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!