Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak nők akiket kifejezetten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők akiket kifejezetten vonzanak az agresszív férfiak?

Figyelt kérdés

2024. jún. 16. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem férfiként az a tapasztalatom, hogy a nőket a kifejezett "rosszfiúk" vonzák. Nem mondom, hogy az agresszívak, de az a kategória, ami a skálának inkább az agresszív vége felé tolódik. Legalábbis fiatal korban. Aki kedves, aranyos, előzékeny "jófiú", az lehet tök jó barát, de ennyi. A "rosszfiúnak" fogja szét tenni a lábát. Aztán sír a "jófiú" vállán, hogy mennyire megjárta, majd elmegy a következő "rosszfiúval".
2024. jún. 16. 15:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok ilyen nő van. Voltak ilyen nőim. De olyan érdekelne, aki nem sír utána, hanem tetszik neki, hogí agresszív, rámenős vagyok.
2024. jún. 16. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Mindenre van példa, de a szimplán agresszív nem egy vonzó típus. A jófiú agresszív változata viszont vonzó lehet. Sok nő belemegy ilyen kapcsolatba és sokuk már nem is tud kimenekülni. Alapvetően jófiú meg szépfiú is, de egy ideggynge dühöngő őrült. Dührohamai vannak és képes magát jelentéktelen dolgokon is felhúzni.
2024. jún. 16. 15:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek dührohamaim.
2024. jún. 16. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Az összes nő lényegében ilyen. Nézd meg azt, hogy a pasik nagytöbbsége mindig beadja a "Én jó fiú vagyok", aztán nemsokára jön az első pofon és ahelyett, hogy kilépnének a nők, benne maradnak eme szupcsi kapcsikbban. Rendcsi?
2024. jún. 16. 18:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Tehát akkor minden nőt vernek 15ös?
2024. jún. 16. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!