Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges igényes örömlánytól gumi nélküli aktust kapni, valakinek sikerült már ilyen lányt találnia, illetve hol, hogyan érdemes lealkudni, ha lehetseges egyáltalán?
Lehetséges, igen. kinek mi az igényes.
Alkudni nehéz mert mostanában MIND nagyra tartja magát.
Kedves Kérdező:
Biztos akad, de nem tanácsos. Én ilyet sose kerestem, úgyhogy nem is találtam; szerintem más sem keres ilyet aki normális és neked sem javaslom, hogy ilyet keress.
Igen, lehetséges, van ilyen. Ennek több feltétele is van. Először is az alkudozást felejds el, mert a gumi nélküli aktusnak igen komoly felára van, akár meg is duplázhatja a tisztelet díjjat, főleg ha punciba szeretnél elélvezni. Ha erre gondoltál alkudozás alatt. Másrész kell egy minimális ismeretség, bizalom, pl. jártál már nála min 30-40 alkalommal és nem egy negyed órás sos szopásra, hogy ez szóbahozd, hogy neked ilyen jellegű vágyad igényed van. Majdnem biztos, hogy kérni fog egy egészségügyi igazolást is!
Nem egyszerü ilyet találni, és utánna elérni, hogy ezt beválalja. Mert ugye ilyenkor neki tablettázni kell, és még így sem 100%, hogy nem csúszik be ez-az, aminek a további egyszeri (abortusz), vagy husszútávú kötségei (mint az én/mi esetemben/esetünkben) szintén téged terhelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!