Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha viccből bedobnék 3 darab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha viccből bedobnék 3 darab Viagrát mielőtt lefekszem a barátnőmmel mi történne?

Figyelt kérdés

jún. 16. 00:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
De nincs barátnőd úgyhogy tárgytalan
jún. 16. 00:16
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Kettőtől már ne is akard tudni, de nem vicces!
jún. 16. 00:27
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem biztos, hogy utána felkelnél.
jún. 16. 04:07
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Szívroham aztán viszlát
jún. 16. 07:48
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

Így elsőre laikusként én is azt mondom, hogy minimum szívroham. Viszont, mivel nem vagyok orvos, így ezt pontosan meg sem tudnám mondani. Szerintem egy orosz rulettnél nagyobb az esélyed.

Viccesen...: Szerezz oda vagy 10 nőt, mert kb. annyi kell a hervadáshoz, meg vagy két zsugor vizet a folyadékpótláshoz.

jún. 16. 08:31
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Már egy szem beszedése is problémát okozhat főleg ha a kockázati tényezők közül bármelyik is fennáll! S ez az amit az ember sose tudhat. Mert sokan évekig nem mennek még orvos közelébe se. Ezzel nem is lenne gond. Csak egy ilyen tabletta beszedésével kiprovokáljuk a szervezetnek egy ellenreakcióját, amivel alapesetben, mint írtam ellehet békésen éldegélni. Lényegében a gyártó is figyelmeztet a termék leírásában a kockázatokra.
jún. 16. 09:03
 7/14 Noren1989 ***** válasza:
69%

Szerintem megy agyi aneorizma. Egy elpattanó ér vagy ott, vagy a tüdődben, aztàn viccből vagy salàta leszel életed végéig, vagy béna.

Ahogy a mondàs tartja: "Jó kis vicc, iràny Auschwitz!".

jún. 16. 09:10
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Én egyszer, 30 éves korom körül bevettem egy fél szemet. Utána pirkadatig szexeltem a barátnőmmel. Úgyhogy, ha amúgy nincs potencia problémád, akkor felesleges túladagolni.
jún. 16. 12:11
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
3 db? Iszonyúan hülye ötlet!!!
jún. 16. 15:30
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Meghalhatsz benne.
jún. 18. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!