Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a tökéletes középút a túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tökéletes középút a túl aktív és a fa darab nő között?

Figyelt kérdés
A volt páromnak mindig az volt a baja, hogy vagy túl aktív voltam, vagy nem eléggé. A kapcsolatunkban más problémák is voltak bőven, a szex az már csak a hab volt a tortán. Viszont engem sajnos nem érdekelt a szex, amit korábban sosem gondoltam volna, de sajnos nem adott sokkal több élményt mintha mondjuk összebújtunk volna. Ezért próbáltam az ő kedvében járni, de sosem találtam el az arányt, mindig mondta, hogy mit csináljak máshogyan. Pedig libidóm van, mert a filmes és könyves szex jelenetek mindig nagyon felizgatnak, de a való életben sajnos olyan “ehh”, nem tudom jobban megfogalmazni, egyszerűen csak semmi különlegeset nem ad…20N

jan. 31. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Ha találsz valakit, akivel egyezni fognak az igények, akkor fogsz tudni válaszolni a kérdéseidre.
jan. 31. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg megjátszottad az aktívat, ami tőled teljesen idegen, ő pedig megérezte ennek a hamisságát. Majd találsz olyat, akivel passzoltok.
jan. 31. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

Sajnos a partnered nem mozgatja meg a fantáziádat, ez van. Ha találkozok egy olyan pasival aki tényleg tetszik neked,akkor aktív leszek, hidd el nekem. Nálam az volt az extra amikor egy táncos szórakozóhelyen összejöttem egy francia félvér csajszival, ő sem beszélt jól angolul és meg egyáltalán nem beszéltem franciául, de olyat táncoltunk, hogy mai napig csak vágyom rá. Este feljött hozzám és olyat szeretkeztünk 3 órán keresztül, hogy vagy 5 alkalommal elmentem és ő is legalább 3-4 alkalommal. Úgy elfáradtam az éjszaka, hogy tusolás közben már remegett a fenekem, olyan izomlázam volt mint soha korábban.

Férfiként erre vágyok, de minden nap nem bírnám ki, rohadt jó volt. AZ is jó ha nem ilyen heves, olyan lassú víz partot mos, de bensőséges. A nő is legyen aktív, érezzem rajta, hogy kíván engemet és nem fogja vissza magát.

jan. 31. 02:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Túl aktiv jobb véglet, mert nem kell kezdeményezni könyörögni a passziv félnek, útmutatást adni mit kérsz hogy forduljon . Két esetben szinte szinkronizÁltam az eseményeket én vetkőztettem szóltam hogy fogjon meg stb . Szinte nevelőapa voltam , új dolgokra nem voltak nyitottak pl bimbó izgatas makkal mellszex, tetszett nekik de maguktól még csókolozni sem tették. Fárasztó unalmas , szenvedélytelen monoton .Lehet ez az alapigény ilyenek , de lehet elrontották addigra az 1-2 futó szex vagy üres kapcsolat mire talalkoztunk. Volt pár csaj 25 felett (nem átlag ) akiket sosem nyaltak ki el voltak hanyagolva ostoba barmok menők szopógépnek használták , aztán mentek tovább hülyiteni a többit .
jan. 31. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!