Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra a tökéletes mell, forma, keménység, bimbóudvar, stb?
Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 11:09
11/23 anonim válasza:
Én lány vagyok, de az enyémmel teljesen megvagyok elégedve, D-s méret, feszes, bimbóm rózsaszín és picit nagyobb bimbóm van, de nem hatalmas.
12/23 anonim válasza:
De érdekes, hogy szinte mindenki a kisebb fajta mellméretért van oda:D. Olyan mintha csak egy ember írta volna.
Nekem egyébként jó a kis és a nagy mell is, udvar és mellbimbó is mindegy, pártatlan vagyok, nem válogatok:).
20F, ha valakit érdekel.
13/23 anonim válasza:
Furcsa, mert nekem nagy mellem van és amikor kivágott pólóban vagyok, minden pasi akire ránézek, a kivágást nézi. Biztos azért, mert sajnál, hogy nincs kicsi mellem.
14/23 anonim válasza:
Közhely de mindegy. Exemnek pici melle volt, pici bimbó és bimbóudvar. Mostani páromnak hatalmas melle van nagyobb bimbóval. Mindkettő egyformán szexis és izgató volt. A nő miatt tetszik számomra valakinek a melle.
15/23 anonim válasza:
Vagyis mindegy, csak lyuk legyen.
Ha feltűnést keltesz, meg fognak nézni. A lila hajú idős nénit is megnézik.
16/23 anonim válasza:
#15 kicsit más ok miatt néznek meg, mint 1 lila hajú idős nénit.
17/23 anonim válasza:
Én szingli pasiként a nagyobb mellbimbót,s mellbimbóudvart szeretem,s imádom kényeztetni,főleg ha nagyonn,s kizárólag természetes cicik "tartoznak hozzá".
Imádom a teltebb,s értettebb hölgyeket!
18/23 anonim válasza:
Nekem a nagy bimbóudvar jön be és az is tetszik, ha lóg a mell. Sőt, ha csattogtatni lehet vele kutáyban, az izgat. A mell mérete nem annyira fontos számomra, inkább az, hogy lötyögős legyen dugás közben és minél nagyobb bimbó udvarral. Nem kell, hogy térdig érjen. A feszes mell engem nem annyira izgat, de azt sem zárom ki.
19/23 anonim válasza:
Ha választani kell, akkor inkább formásabb legyen mint nagyobb.
20/23 anonim válasza:
11-es,szívesen beszélgetnék veled privátba is,ha van kedved,s ráírsz!
17-es voltam,s vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!