Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi vagy taszító a nagy bimbóudvar?
Figyelt kérdés
Elég nagynak tartom a bimbóudvarom, habár a mellem sem kicsi, de nem tartom olyan szépnek. Aki nagyon szeretné tudok róla képet küldeni, de mielőtt ledisznózna bárki, szólok hogy kövér alkat vagyok.. 26n2023. aug. 31. 19:18
2/32 anonim válasza:
Taszító számomra a nagyobb udvar, de azért megnézném, hogy milyen, mert van ami még belefér kategória és a nagy melltől is sok függ. Nem foglak ledisznozni, attól azért több eszem van.
3/32 anonim válasza:
Kifejezetten imádom és a husisabb alkatot is. Biztos hogy van így ezzel többszázezer férfi csak ebben az orszagban. Meg nyilván sokan vannak akiknek meg más jön be,ez így természetes,mindenkinek nem lehet megfelelni.
4/32 anonim válasza:
Szerintem a hatalmas nagy bimbóudvar irtó szexi. Imádom nézegetni az olyan nők képeit. Nekem leginkább csak az jön be, másoknak ha nem tetszik, nem érdekel. Ne küldjél képet, a feleségemé is nagy, de nem vettem volna feleségül ilyen kis mellekkel, ha legalább a bimbói és a bimbóudvarai nem lennének hatalmasak. Mivel én csak azokra vagyok ráindulva.
6/32 anonim válasza:
Itt akármire kérdezel rá, hogy szexi-e, jönnek rá az egymást túllicitáló válaszok, hogy kinek tetszik jobban, feltételezve, hogy a kérdezőnek is olyan van, és hátha ezzel nyernek egy potyaprivátot maguknak.
Igen, a nagy bimbóudavar nem esztétikus. Ahogyan a salátapunci sem. És a narancsbőr sem. Persze, vannak kivételek, de az általános szépérzék alapján nem. Nem véletlenül merül fel a nőben magában is a kérdés. Lapozzunk.
8/32 anonim válasza:
Szia! Függ a mell formájától. Jöhet a kép.
10/32 anonim válasza:
Szexi, egyenesen rajongok érte.
Jöhet a kép! 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!