Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért irigyek sokan a méretemr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigyek sokan a méretemre és miért nem hiszik el sokan hogy 24 centis a péniszem?

Figyelt kérdés

2024. jún. 14. 06:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 18 és ez is nagy sokaknak, szóval én nem irigylem a nagyobbat… Mert sok helyre nem jut be ahova a kíváncsi partner engedné.
2024. jún. 14. 06:51
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem tökéletes méretű a farkam, szóval nem vagyok irigy. Ettől függetlenül én sem hiszem el hogy neked 24 centis lenne.
2024. jún. 14. 06:54
 3/27 anonim ***** válasza:
97%
Segglyuktól mérve nekem is 24 centi :D bár még sose mértem, lehet még nagyobb is :D
2024. jún. 14. 06:55
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok! Hogy a kérdésre is válaszoljak, azt nem tudom biztosra hogy a többiek miért nem hiszik el, én azért nem mert 24 centis pénisz - a nem lánycenti meg internetcentiben, hanem a rendes vonzalóval mért 24 centis - nagyonnagyonnagyon ritka.

Nem azt mondom hogy nem létezik ilyen.

Ez olyan hogy léteznek emberek akik jártak az űrben és közülük sokaknak bizonyára vannak barátai is. Ettől függetlenül ha valaki azt írná gyakorin, hogy legjobb barátom járt az űrben azt nem hinném el, mert az egy szintén nagyonnagyonnagyon ritka dolog ma még.

2024. jún. 14. 07:02
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem neked.

De az biztos, hogy nem próbálnám ki. Nem szeretném ha felnyársalnának 😂

2024. jún. 14. 07:12
 6/27 anonim ***** válasza:
22%

Én piszkosul irígyellek, ha tényleg akkora f.szod van! 😁

De csak azt hiszem el, amit látok...

Irígylem, mert király méret a 24cm, ha nekem akkorám lenne uuhhh...

2024. jún. 14. 07:13
 7/27 A kérdező kommentje:
Homoszexuális férfiak ne írjanak már privátot ha lehetséges, a heteroszexuális kategóriában írtam a kérdést.
2024. jún. 14. 07:17
 8/27 Nincstovább ***** válasza:
98%

Ez férfi 24 cm, vagy női 24 cm? 🤣

Kedvesem, ha akkora is van neked, tudod-e használni? Csak mert egy átlagos női test nem igen tudja befogadni… Persze a nők között is vannak extra hosszúságú hüvellyel rendelkezők, de 24 az szerintem extrém. A legtöbben nem szeretjük ha a gyomrunkban turkálnak, főleg ebben a szituációban, ha érted mire gondolok😊 Én inkább sajnálnám azt, akinek ekkora van, mert szinte biztos, hogy sose tudná milyen érzés betenni tövig🤷🏼‍♀️

32/N

Nem kérek privit, foglalt vagyok 😘

2024. jún. 14. 07:25
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Talán hátul mehet tövig :D

Bár van egy női ismerősöm aki állítása szerint simán be tudja kapni 21 centist is, 3 centi ide, vagy oda :D

2024. jún. 14. 07:27
 10/27 Noren1989 ***** válasza:
72%

1, a statisztika szerint ritkàbb, mint az igazat mondó politikus.

2, nem mondom, de valamiért hirdetgetés szagot érzek a magadfajta kérdéseitől.

3, ha ilyen sikeres vagy a nőknél, alkalmanként befigyelhet egy-egy meleg pasi is, ne légy kirekesztő.

2024. jún. 14. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!