Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyik ismerősöm azt mondta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik ismerősöm azt mondta, hogy 7-8 órán keresztül folyamatosan szexelt egy pasival, ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Személy szerint nekem kín szenvedés lenne ennyi ideig szexelni és tuti nem bírnám.

jún. 12. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Még 20 as éveim elején, néhányszor volt 10 órás együttlétem, de nem is tudtam reggel dolgozni menni. Mára ez igencsak a tizedére csökkent. Tehát igaz amit mond.
jún. 12. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
Persze ezt itt a gyk, ahol természetesen mindenki 12 órát dug folyamatosan és utána még 6 órát maszturbál, mert az sem elég neki.
jún. 12. 22:24
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Nekünk volt nem egyszer a férjemmel.De ebbe vannak fél órás szünetek is alvással,beszélgetéssel.5-6 menet kb.De ehez nagy libidó kell.A végére már ég a puncim,de az nem vészes.
jún. 13. 07:59
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
kb 1 órás szokott lenni, csajomnak már akkor zsibbad a puncija, csiklója. megadom neki rendesen.
jún. 13. 08:22
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is ismerek valakit akinek valaki aztmondta h a testvérének az ismerősének a barátja azt mondta h az ismerősének volt része ilyenben.
jún. 13. 13:08
 16/18 SheLa ***** válasza:
0%
Lehet rosszul mondta. 1 órán keresztül szexelt 7-8 pasival.
jún. 13. 20:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt barátnőm, aki nagyon szerette a szexet, vagyis túlságosan.

A naponta 2-3 alkalombeli szex, és egy elkalommal a minimum 2 élvezés alap volt. 2. alkalommal amikor már szexeltük akkor egész éjjel tartott, de mindketten elfáradtunk. A végén már nem éreztem a péniszemet. Szexeltünk, majd kimentünk zuhanyozni ott is, vissza mentünk leszopott, szex, szopás, szex, szex, és szopás, szopás, de már zsibbadt a péniszem, a 3. élvezés után már csak pár csepp jött ki, a végén semmi...

jún. 14. 06:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
folyamatosan nem lehet, kizárt. Egyik fél se bírná. Hasonló nekem is volt, akkor 12 órás maratont csináltunk, de abban voltak pihenők. az akkori párom és a barátjával. L
jún. 14. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!