Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhagyjam a párom, csak mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam a párom, csak mert nem áll fel neki?

Figyelt kérdés

A párom 25/f mindig is ilyen volt állítása szerint. Nagyon szeretem, 3 éve vagyunk együtt de a szex borzasztó emiatt. Volt kivizsgáláson, próbáltunk rengeteg mindet, lelkileg átsegíteni, ha nem működött simogattam, szeretgettem de egyszerűen nem jó. Folyamatosan lelankad, puha (kb 10ből mostanában 1 esetben zökkenőmentes az aktus) és annyira azt érzem, hogy ilyen fiatalon (21 vagyok) sok, jó szexben kellene részem legyen.. tudom önzőség, neki nem mondanám ezt soha

De nem érzem jól magam. Mit tegyek? Segítsek neki, továbbra is keressünk megoldást vagy engedjem el, ha 3 év alatt nem sikerült?

2024. jún. 12. 19:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

De könnyen osztogatja itt minden a hagyd el t. Mint egy elb.sz.tt állatkertben. Támogató jellegű "normális válasz sehol! Fogtok ti még ilyen helyzetbe kerülni "uraim.

Kérdező, csináljátok végig amit mondtam, meglesz az eredménye!

2024. jún. 12. 23:03
 22/30 anonim ***** válasza:
54%
Én három évig szenvedtem egy ilyen pasi mellett. Teljesen hiába minden! Keress mást! Minnél előbb, annál jobb!
2024. jún. 12. 23:20
 23/30 anonim ***** válasza:
65%

A kérdező helyett leírom a gyorsan hagyd el embereknek. Hogy a vizsgálatok azok egy külsőleg megtekintés, és egy ultrahang vizsgálat volt. Ami szinte semmi! Pontenci zavar vagy is az ED sok esetben háttérbetegségekre vezethető vissza. Többnyire keringési, vagy olyan betegség miatt, ami kihatással van az érrendszerre, perifériás keringésre. Ez párosulhat még hormonális alul termelődéssel, az érzőidegek ingerületátviteli képességével, ami visszavezethető, az aminosavak, vitaminok hiányára.

Ezek a problémák sokszor önmagukban is komolyan befolyásolják az erekciót. Ezek hosszas elhanyagolása, beletörődés, viszont az idegrendszert, a pszichét terheli. Sokan azthiszitek, o hát 25 éves mi a bánatos f.sz van. S nevetnek rajta. De elmondom, hogy beszéltem már 18 éves fiatal életerősnek (látszú) fiúval akinek erekciós problémái voltak. Akit teljes kardiológiai kivizsgálásra vittek el a szülei a javaslatomra. S mint kiderült komoly keringési rendellenességet diagnosztizált az orvos. Amit már gyerekkorában is felfedeztek. Csak akkor nem kezelték, ami nem mutatkozott meg egészen az erekciós problémák megjelenéséig. Kapott támogató gyógyszereket. S rövid időn belül helyreállt a szexuális élete. Ez folyamatos gyúgyszerszedés mellett, és az életmód egészséges fenntartásával, hosszú ideig fenntartható . Ugyanez egy 25 éves kollégámmal is előfordult. Tehát ebben a korban, ez egy jel lehet egy háttérben rejtőzködő, még fel nem fedezett betegségnek is.

2024. jún. 12. 23:29
 24/30 anonim ***** válasza:
42%

21-es . Biztosan erre vágyik egy 21 éves lány .. korosztályában mindenki jókat kamatyol ő meg támogassa az impotens pasiját.

Menekülj kérdező menekülj

2024. jún. 13. 00:00
 25/30 anonim ***** válasza:
84%
Akik lepontoztak engem azok impotensek mind?
2024. jún. 13. 07:40
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom mennyi nem normális van, na először is ha tényleg el hagynád semmi féle képen ne mond meg neki hogy ez miatt hagyod el, mivel fiatal és egészségesen él, 99% hogy lelki eredetű neki ez a dolog, azzal teljesen tönkre teszed ha azért hagyod el mert nem ál fel neki, mivel megértő vagy és biztonságban érzi magát melletted

Mégsem jön össze az erekció, en arra tudok gondolni hogy neki van egy elég erős fétise vagy egy dolog amire izgul, csak nem meri neked elmondani, én helyedbe kísérleteznek kerdezgetnem mi izgatja, kamuzd azt neki hogy éppen meg van neked és akkor csak simán kezd el izgatni szopni, hogy ne érezze a kényszert a szexre és ez miatt streszeljen, ilyenekre tudok gondolni, valami csak működni fog hajrá !

2024. jún. 13. 09:35
 27/30 anonim ***** válasza:
66%
Én is azt mondom, hogy keress mást, pedig nekem is potencia problémáim vannak. Az a különbség, hogy nekem már van 3 gyerekem és a feleségem is csak ritkán igényli a szexet, meg lassan 50 éves leszek. De te túl fiatal vagy még ehhez, hogy szex nélkül éld el az életed és nem is a te dolgod, hogy a pasi helyett megoldd ezt a problémát. Az se igaz, hogy a pasik félnek segítséget kérni. Én is elmentem orvoshoz, kivizsgált és közölte, hogy semmi szervi problémám nincs, így nem tud segíteni. Egyéb, jobbnál jobb ötletei voltak, amiket nem tudok megvalósítani.
2024. jún. 13. 15:26
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem fog mást keresni a kérdező ne is erőlködjetek, mert már eldöntötte a kérdést magában, a sok negatív komment, és ugyanilyen privátok ellenére kitart a párja mellett, mert hisz benne, és szereti!

Ne haragudj kérdező, hogy ezt kifecsegtem!

2024. jún. 13. 15:33
 29/30 A kérdező kommentje:

#28 nem probléma, igaz.

Mindenesetre köszönöm mindenki válaszát!

2024. jún. 13. 16:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Igazából tényleg neked kell eldöntened. Ha szereted és a szex nem fontos, az is a te döntésed. Idővel a szerelem is elmúlik, és akkor majd jöhet helyette a szex mással (megcsalás), vagy a válás.
2024. jún. 13. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!