Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lett másba a párom?Elhagyjam? (hosszú)
Együtt vagyok egy lánnyal másfél éve. Nem lakunk együtt. Én 22, Ő 27 éves.
Alapjáraton mindketten imádjuk egymást, de én sokszor gondolom hogy ő meg csal engem vagy megfog.
Érzem rajta hogy szeret meg ki is mutatja, de azt tudni kell róla, hogy az előző kapcsolataiban mindegyik lányt megcsalta kb. Azt mondta velem kivételes de ezt nehezen hiszem el róla.
Sokszor visz el randizni, moziba, sétálni, enni, programokra stb.
De van egy lány aki csak egy barátnőm egyszer bemutattam neki. Ez a lány szerelmes lett a páromba. Eleinte figyelmenkívül hagytuk ezt, de azóta párszor találkoztak és ez a lány folyton irogat neki, de ő nem válaszol neki és le is tiltotta. De mindig más néven megkeresi. Engem ez nagyon idegesít, de a páromat ez úgy tűnik mintha hidegen hagyná. Nem csinál vele semmit, mert ez a lány nem áll le bármit csinálunk vele.
Úgy gondolom hogy a páromnak is be jön ez a lány, mert láttam olyan jeleket rajta. Pl. felcsillan a szeme ha róla beszélünk, elneveti magát stb.
Féltékenytípus vagyok de úgy gondolom meg van rá az okom.
Néha annyira összeveszünk hogy ad egy pofont, de nem verem nagy dobra ezt, mert én is túlzásba szoktam esni a féltékenykedéssel..
Mit gondoltok erről?
Ezek alapján mit gondoltok érdemes vele maradnom vagy hagyjam inkább?
Hogy merészel megütni? Akármennyire is vesztek össze, semmi joga testi erőszakot alkalmazni. Legyen benned tartás.
Aki pedig megcsalta az előző párjait, az nem megbízható.
Hagyd el, hogy ne bantson.
Elobb utobb kifogod akasztani ezzel a viselkedessel, ami amugy jogos, kell egy alap feltekenyseg. Pofont, nem hiszem, hogy erdemelnél. De bele fogod hajszolni ebbe a megcsalasba.
A masik csaj meg zakkant, miaz hogy all profilokkal zaklatja... tiszta zizi. Nem szazas ha nem veszi a lapot. Ugy viselkedik mint valami tini, szanalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!