Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van zavarba a barátnőm orál közben?
Számára ez kényelmetlen megalázó szituáció. Esetleg éretlenek vagytok még. Illetve nem tudni milyen a társasviszonyotok, lehet hogy korábban történtek olyan dolgok ami miatt ebben az intim helyzetben rossz érzései keletkeznek. Még az is lehet, hogy nem veled történt hanem korábbi kapcsolatában.
Minden esetre abba kéne hagyni a szopást amig nem tudja feldogozni a helyzetet.
"Ne tölünk kérdezd, az okát."
Ha tőle kérdezem, csak annyit mond, hogy nem tudja miért, csak számára zavarbaejtő. Ha pont összejön egy rövidke szemkontaktus, akkor sokkal jobban elpirul, kiesik az "ütemből".
"Inkább azon gondolkodj, hogy ezt az áldozatot (mert biztosan az a lány részéröl!!!) miért fogadod el töle, föleg miért erölteted amikor ezt az eredményt látod rajta?????"
Nem erőltettem rá semmit soha. Egyébként mire gondolsz áldozat alatt? A szopásra, vagy a szemkontaktusra? Csak mert amúgy a szopást ő kezdeményezi, nekem azt szokta mondani, meg amúgy látszólag is eléggé úgy tűnik, hogy amúgy élvezi, felizgatja, meg szereti látni, hogy jó érzést okoz. A "baj" csak akkor van, ha ő épp az arcomat figyeli, én meg pont akkor nézek rá, és megtörténik a szemkontaktus. Neki ez valamiért, ő sem tudja megmondani, hogy miért, de zavarbaejtő.
39 éves vagyok, a férjem 45. A szexuális életünk rendben van, az orális szex minden együttlétnek a része, oda-vissza. De nagyon ritka az, hogy egymás szemébe nézünk olyankor, maximum 1-1 pillanatra aktus közben. De orál közben soha és nem is hiányzik.
Amit én tennék a helyedben, mert ezek szerinte te vágynál rá... Ha egyszer sikerül mégis elkapnod a pillantását, akkor erősítsd meg benne azt, hogy mennyire tetszik neked ebben a helyzetben.
Én fiatalon orgazmus közben voltam zavarban, mert elég intenzíven élvezek. Az akkori párom odahajolt és azt súgta a fülembe, hogy "Úristen, de gyönyörű vagy" Soha nem fogom elfelejteni ezt a mondatot és onnantól nem éreztem többé azt, hogy bármi miatt is szégyenkeznem kellene előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!