Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm bevallotta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm bevallotta, hogy amíg szünetet tartottunk ő nem tartóztatta meg magát, ettől totál kibuktam, gáz vagyok?

Figyelt kérdés

SZóval 1 év járás után barátnőmmel szét mentünk hogy gondoljuk át mit akarunk, még fiatalok vagyunk, 20 évesek. Végül újra összjöttünk 3 hónap után de előtte elmesélte , hogy ő kalandozott közben és nem csak flört vagy ártalmatlan randi volt. Ezek után megbízhatok benne? NEm írnám le hogy miket csinált mert nem tartozik mindenkire.

F20

2024. jún. 12. 13:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akkor igazából az a problémád, hogy nem nézted volna ki belőle, hogy ilyen könnyen "kalandozik" szingliként?
2024. jún. 12. 15:43
 22/25 anonim ***** válasza:

Én nem értem ezt a szünetet tartani dolgot. Vagy együtt vagy valakivel és akkor nyilván betartod az adottkapcsolat játékszabályait, vagy nem vagy együtt, akkor meg mi köze hozzá hogy mit csinálsz?

Ha együtt akartok maradni csak át kell gondolni a dolgokat, akkor nem kell szünetet tartani, azt meg lehet tenni kapcsolatban is. Ha nem volt cél hogy de maradjunk együtt, akkor meg minek kellett volna cölibátust tartani?

2024. jún. 12. 16:07
 23/25 A kérdező kommentje:
nem kell cölibátus 22-es de az hogy randos pasik teleélvezik a punciját az gáz.
2024. jún. 12. 16:10
 24/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk a masszázsos dolog egy igazi lotyó stílus!
2024. jún. 12. 16:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem gáz ez. Mindig is szerette volna kipróbálni, hogy milyen ha könnyen odaadja magát, mivel most volt lehetősége, azért megtette. És azért mesélte el neked, mert kurvára izgatja még most is annak a gondolata, amit tett. Ha szégyellné, akkor kussolna. Valószínűleg símán benne lenne veled egy cuckold kapcsolatban, ha szeretnéd.
2024. jún. 13. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!