Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm bevallotta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm bevallotta, hogy amíg szünetet tartottunk ő nem tartóztatta meg magát, ettől totál kibuktam, gáz vagyok?

Figyelt kérdés

SZóval 1 év járás után barátnőmmel szét mentünk hogy gondoljuk át mit akarunk, még fiatalok vagyunk, 20 évesek. Végül újra összjöttünk 3 hónap után de előtte elmesélte , hogy ő kalandozott közben és nem csak flört vagy ártalmatlan randi volt. Ezek után megbízhatok benne? NEm írnám le hogy miket csinált mert nem tartozik mindenkire.

F20

2024. jún. 12. 13:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Szünetet tartottatok. Nem voltatok együtt. Mi ezzel a baj? Semmi rosszat nem tett.
2024. jún. 12. 13:07
 2/25 A kérdező kommentje:
hát igazából nem, tényleg, de őt minősíti talán az amit ekkor csinált.
2024. jún. 12. 13:08
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem volt kikötve, hogy nem csináltok semmit akkor ez van, meg kell értened és el kell fogadnod. Amúgy ilyen esetben ilyenek előre borítékolhatóak szóval legközelebb jól gondold meg, de legalábbis ne lepődj meg a mai világban ezen. Tudom szar de kemény az élet :( F.
2024. jún. 12. 13:09
 4/25 anonim ***** válasza:
20%

Én ha szünetet tartok akkor ott nem dugok mással legalábbisnúgy biztos nem hogy erről a másik felet nem kérdezem meg. A szünet az nem szakítás, a szünetben benne van hogy nem szűnik meg a kettőtök kapcsolata teljesen.

Leírok egy példát hogy te is megértsd. Ha elvégezted a középsukit, le is éretségiztél, akkor már nem papolhat neked a volt tanárod hogy milyen a helyesírásod, viszont amikor nyáriszünet van, akkor a szünet miatt számonkérések nincsenek de a szünet után megírathat veled egy dolgozatot az 500 oldalas kötelezőolvasmányról, amit ha nem olvastál el akkor teljes joggal beírhatja a karót, hiszen attól hogy szünet volt a kettőtök között még ugyanúgy létezett egy elméleti kapocs, amit az iskolarendszer tartott össze.

2024. jún. 12. 13:14
 5/25 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagy gáz, érthető, hogy kibuktál. Ugyanakkor nem is kérheted számon rajta, hogy mit csinált. A szünet az szünet, erről szól. Ha minden ugyan úgy menne tovább, akkor pont a lényege veszne el, tehát nem lenne szünet. A szünet arra is jó, hogy az ember megpróbálkozzon mással is, hátha az jobb, miközben a lehetőség a visszatérésre nyitva van. Magyarul csak az játsszon szünetesdit, aki erre fel van készülve, mindenki más meg vagy kötelezze el magát, vagy szakítson, de ne "szüneteljen".
2024. jún. 12. 13:14
 6/25 anonim ***** válasza:
50%
Igaz mi “csak” egy hónapig szüneteltünk de ezalatt ő is lefeküdt egy másik sarccal. Nagyon szarul esett de nem kérhetem számon hiszen nem voltunk együtt , viszont sok kérdést felvet az emberben….
2024. jún. 12. 13:15
 7/25 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a választ. hasznosak, és sajnos tudom h erről van szó. őt is megértem de az érzés maga szar.

Volt pl barátnővel egy wellness hétvégén, 2napig, ott a masszázs közben is történtek dolgok, meg egy random sráccal is buli után.

2024. jún. 12. 13:19
 8/25 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj ha kapcsolatban nem csinál ilyeneket akkor nincs gond. Ezt neked kell tudni megbeszélni vele.

A szünet az szünet épp az a lényege hogy akkor nem vagytok együtt.

2024. jún. 12. 13:22
 9/25 anonim ***** válasza:
82%

Szünet volt köztetek, miért kellett volna megtartóztatnia magát? Eleve ez az "őt minősíti". Miért minősíti? Engedjük már el ezt a "ha a nő szexel akkor beteg lesz meg terhes, ha pedig élvezi is akkor kurv4" hozzáállást. Nem minősít egy nőt a szexuális partnereinek a száma, a szex pedig nem olyasvalami amit a nő ad egy férfinak.

Én úgy látom, hogy Neked nem jött össze semmi a szünet alatt és most meg vagy sértődve. Elhiszem, hogy rosszul esik, de talán nem kellett volna szünetelni ha ezt nem láttad jönni.

2024. jún. 12. 13:23
 10/25 anonim ***** válasza:
14%

4es vagyok, akkor ezek szerint a közvélekedés az hogy szünet alstt lehet mással dugni meg olyan mint a szakítás. Akkor felmerül a kérdés, mi a retkes f*szért tartanak szünetet? Miért nem szakítanak? mármint ugyan az a kettő ezek szerint :D

Tán a szakítás az közjegyzőnjelentétében, esetleg isten színe előtt történik? Mert szerintem nem. Ha utána meggondolja magát a két fél akkor semmi akadálya annak hogy újrapróbálkozzanak.

Tehát elfogadom hogy a szünet alatt ezek szerint simân lehet mással dugni meg mindent csinâlni, csak akkor mi értelme van szünetet tartani és miért nem nevezzük szakításnak mint véleményem szerint minden normális ember?

2024. jún. 12. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!