Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajokat kérdezném: milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajokat kérdezném: milyen íze van a pénisznek szopás közben?

Figyelt kérdés
Van különbség pénisz és pénisz között is? Vagy csak akkor van íze, ha nem mossák rendesen?

2024. jún. 11. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van kulobseg
2024. jún. 11. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Mint egy pocsizu nyalokanak...
2024. jún. 11. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Inkább "illata" van. Az a tipik farok illat, és nem arról beszélek, mikor hetekig nem mossa, hanem van egy standard illata.

Ízt cumi közben akkor érzek ha van előváladéka. Annak olyan sós íze van. De nem sok pasimnak volt eddig.

2024. jún. 11. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs több íze, mintha bárhol máshol nyalogatnád a pasi bőrét. Engem ez elsőre meg is lepett, mindig úgy képzeltem, hogy lesz valami extra íz hozzá :D
2024. jún. 11. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
semmi érdekes éppolyan mintha a bőrödet nyalogatnád, akkor van más íze ha közben jön is belőle valami, akkor meg olyan sótlan mandulához tudnám hasonlítani (én pl nem érzek sósat rajta)
2024. jún. 12. 02:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kettőhöz volt "szerencsém" egyforma pocsék ízük volt
2024. jún. 12. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!