Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallalos lanyok! Akik nem jatszak meg a szendet! Azoktol kerdeznem. Volt mar olyan hogy odakint az utcan (buszon,plazaba stb) vagy esetleg masok elott ugy megkivantatok valakit hogy nem birtatok magatokkal?
Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 17:12
1/9 anonim válasza:
A "bevállalós lányok" helyett egyébként nyugodtan írhattad volna azt is, hogy "r*bancok", mert azért vannak "bevállalós lányok", akik nem r*bancok, de azok a kérdésben leírtakat nem teszik meg, max otthon a 4 fal között bevállalósak. Érted. Amiket te írtál, azt csak a r*bancok, meg a k*rvák csinálják.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt meg azok mondjak akik vasarnap templomba jarnak.
2023. nov. 18. 17:42
3/9 anonim válasza:
"Ezt meg azok mondjak akik vasarnap templomba jarnak."
Ezt meg azok, akiknek fáj az igazság.
4/9 anonim válasza:
Pedig igaza van az egyesnek. Azért mert az utcán nem fogdosom a pasim, attól nem lehetek otthon bevállalós? Szimplán csak normálisan nevelték a szüleim, hogy ilyeneket otthon kell csinálni, nem mások előtt.
6/9 anonim válasza:
Volt.Parkolóban,tóparton,utcán,épület mögött.De nem idegennel.Vagy jártam vele,vagy viszonyom volt.
7/9 anonim válasza:
Hát én nem tartom magam nagyon bevállalósnak, a k*rva meg r*banc jelzőket pláne elutasítanám. De voltak szabad téri kalandjaim, szerintem ez elég átlagos dolog. Tóparton, eldugott kis úton, öltözőben, kocsiban… Néha belefér egy spontán kaland. Nekem annyi volt erre mindig a “szabályom” hogy mások fixen ne lássanak. Szóval nyilván nem fényes nappa hangosan csattogva dugok egy játszótéren. Akinek ez sok, az úgyis le fog pontozni, de szerintem ebben semmi kiakasztó nincs.
8/9 anonim válasza:
Extrem helyszinre gondolsz? Persze, hogy volt, izgato a lebukas veszelye.
31/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!