Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb egy sokkal tapasztaltabb (idősebb) férfival elveszteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
jún. 11. 17:27
1/16 anonim válasza:
A szüzességet nem elvesziteni kell mint ahogy a koszos kutyának dobja oda a rongyot a büdös macska, hanem megőrizni a kedves férjednek akinek a nászéjszakán ezt ajándékba adod. És nem bűnös módon házasságon kívüli szexre és akár még szabadosan is szexuális eltévelyedésben eladod annak aki nem férjed. Örülj hogy szűz vagy. Férfiként írom
2/16 anonim válasza:
Igen szerintem egy tapasztaltabb idősebb jóban tudja hogyan bánjon egy szuz lánnyal mint egy tapasztalatlan fiatal,de ez nem biztos.
3/16 A kérdező kommentje:
Szeretnék mostmár túl lenni rajta, azért gondoltam ő rá
jún. 11. 17:39
5/16 anonim válasza:
Jobb. Tapasztaltabb és tud vigyázni rád.
6/16 anonim válasza:
Nem ezt azért nem így kell felfogni hogy esünk túl rajta híd el hogy akkor elég rossz élmény lesz az első azért kéne valami vonzalom is legyen egy kis romantika.
7/16 anonim válasza:
Egy fiatal is lehet nagyon érett és kellően figyelmes, ahogyan egy idősebb is lehet önző és nem kellően figyelmes. Sajnos ez a dolog nem a koron múlik… :( Én 19 évesen vettem el egy lány szüzességét és hála az égnek, tudtam annyira figyelni rá, hogy nem borzalmas élménynek, hanem egy nagyon kellemes első aktusnak élte meg. :) Nagyon nagyon sok odafigyelést és törődést igényel ez a férfitól!!!
31F
8/16 anonim válasza:
Kedves kérdező. Honnan ismered azt az idősebb férfit? Megbízol benne?
10/16 anonim válasza:
Szívesen bár mikor... :P De szerintem vonzalomból, szerelemből sokkal jobban járnál e téren de komolyan. Tapasztaltabbal inkább tapasztalatot gyűjts, próbálj ki új dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!