Mennyi idő után "ideális" egy 20 éves lánynak elveszteni a szüzességét egy kapcsolatban, ahol a férfi 28 körüli, és sokkal tapasztaltabb?
"meddig illik váratnia a férfit?"
Semeddig nem "illik" váratnia, ha a váratás azt jelenti, hogy már rég készen áll a dologra, de még húzná, mert "juj, mit gondol rólam!"
->
NEM korfüggő, NEM szüzességfüggő, hogy mennyi időnek "kell" eltelnie, mire eljut két ember az ágyig!
Kapcsolatfüggő a dolog!
Addig várjon a lány, amíg úgy nem érzi, hogy készen áll rá! Addig, amíg úgy nem érzi, hogy eléggé megbízhat a férfiban. Amíg nyugodtan rá nem bízhatja magát.
Addig, amíg nem kívánja eléggé.
Lehet ez egy hét, de fél év is. -> Személyes vélemény, hogy rég rossz, ha fél év kell hozzá, hogy olyan hőfokra jusson a kapcsolat két egészséges fél között (s az más, ha vallási okokból vár ki valaki. S azért más, mert jó esetben ott is előbb megvan a kellő vonzalom, csak a felek önmegtartóztatást gyakorolnak.).
Hamvas Béla válasza:
Szűzies. Távolról sem abban a bántóan immorális értelemben, ahogy a morálfilozófia, és nem olyan brutálisan irreális értelemben, ahogy az orvos használja. A szűziesség nem fiziológiai állapot, és nem függ semmiféle elváltozástól. Ahol szűziesség van, ott nem lehet elvenni és nem lehet elveszteni. Hogyan lehet a szerelemben elveszteni? Éppen akkor veszti el, ha nincs szerelem. Nincs szűzies szerelem? Amelyik üde és gondtalan. Egyszerű és tiszta. Olyan, mint a nyírfa.
azért nem értem 20 évesen nem tudod eldönteni?
azt írtad mindenben önálló? nem tudom, nekem nem úgy tűnik
Te tudod mi van köztetek, az alapján és a józan ítélőképességed alapján döntsél N
Ha Te és a kapcsolat is érett rá, szerintem 1 hónap kb.
Attól is függ, mennyit találkoztok. HA mindennap, akkor hamarabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!