Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám ezt a félelmemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt a félelmemet levetkőzni?

Figyelt kérdés

Szóval gyerekként/fiatalként sokat voltam kórházban erős gyógyszerek hatása alatt, sokszor műtöttek is, és emiatt kialakult bennem egy félelem a kontrolvesztéstől, lényegében minden téren.

Nem iszom alkoholt, semmi kábítószer, nyilván, erős gyógyszerek sem, még mindig félek az orvosi altatástól. Nem sok emberrel alszom együtt, mert az is kiszolgáltatott helyzet. Autóban is általában csak akkor tudok ülni, ha én vezetek. És ide tartozik az orgazmus is sajnos.

A párommal már két éve vagyunk együtt, ezekről mind tud, már együtt élünk, az együttalvást megléptük, tudok mellette is ülni az autóban, bár általában azért én vezetek. Vele van hogy egy-egy este egy üveg bort megiszogatunk, beszélgetünk, ilyesmi. Szóval elég sok félelmemet ledöntöttük már. Viszont orgazmusom eddig csak úgy volt, hogy magamnak csináltam, mert az pontosan tudom milyen, és biztonságos.

Szombaton viszont egész nap otthon voltunk, semmi dolgunk nem volt, és mondta, hogy szerinte megpróbálhatnánk, hogy ő okoz nekem orgazmust. Eléggé félve, de belementem, megbeszéltük, hogy ha szólok, ő bármit csinál is abbahagyja. Először együtt zuhanyoztunk, aztán megmasszírozott, hogy teljesen ellazuljak, közben mindenféle erotikus dolgokról beszélt, hogy miket képzeljek el.:) Aztán elkezdett csókolgatni, és nyalni, ami nagyon jó volt, majd közben elkezdett ujjazni, és szinte olyan hirtelen fokozódott az inger, hogy szólni sem tudtam neki, csak arra “eszméltem”, hogy elélveztem. Aztán csak odabújt hozzám, és simogatott, meg beszélgettünk. Elvileg kicsit spricceltem is, ami miatt szégyelltem magam, de azt mondta, hogy neki tetszett. Mosolyogva kérdezte, hogy akkor ezt is bevehetjük-e a repertoárba, de én még mindig félek ettől, bármilyen jó is volt, utána még egy órán át alig tértem magamhoz, testileg. És kb egész nap csak hozzábújva, vagy a kanapén voltam. Ő melegített kaját, főzött teát, minden, és többször elmondta, hogy örül, hogy sikerült, sőt azt is felajánlotta, hogy folytathatjuk.:D 25N

2024. jún. 11. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szexológus/pszichológus és persze bizalom a párod felé, illetve a saját tested iránt. Mondd meg neki, hogy még nem vagy kész újabb orgazmusra általa, de ezt nem csinálhatod sokáig, már így is sokáig tart az egész. Eszedbe kéne vésni, hogy bajod nem lehet hiszen az jó dolog, már túl vagy rajta.
2024. jún. 11. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Már túl is vagy rajta... csak így tovább!
2024. jún. 11. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem értem. Sok nő élete végéig nem tud elélvezni, pedig elengedi magát szex közben. Neked meg elvileg van egy csomó gátlásod és secperc alatt ment. Főleg spricceléssel, ami elég ritka.

Nem vagyok benne biztos, hogy a kérdés igaz. Tulajdonképpen azt se tudom, mi a kérdés. Hiszen a félelmedet már levetkőzted...

2024. jún. 11. 15:38
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 nagyon hosszan készített fel, és ennyi “relaxálással” nagyon elengedtem magam, de nem tudom sima szex közben menne-e.
2024. jún. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!