Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam ezt a felelmemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam ezt a felelmemet legyozni? (N)

Figyelt kérdés
Felek parkapcsolatot kialakitani ferfiakkal, mivel 26 evesen nincs sok tapasztalatom szex teren. Es felek csalodast okoznek es lehet hogy ott is hagynanak emiatt, hisz ennyi idosen tapasztalatot varnak mar el a ferfiak.
2016. aug. 23. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Tapasztalatot várnak el? Szerintem meg csak azt várják, hogy tudj szeretni és szerethessenek. Nem kell stresszelni
2016. aug. 23. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én erre csak annyit mondanék nekem a tapasztalat csak annyit segített megállapítani, hogy minden pasi tök más, ezáltal a szexuális igényeik is másak. Tehát tök mindegy, hogy tapasztalt vagy-e vagy sem elég kicsi a valószínűsége, hogy minden tökéletesen klappol az elején. Idő kell míg hozzá tudsz szokni a másikhoz és megtanulod mi az ami élvezetet nyújt neki. Szerintem, ha nem szorongsz és látja rajtad, hogy élvezed amit csinálsz nem lesz belőle baj :)
2016. aug. 23. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Hidd el, higy jonni fog az magatol, amikor jonnie kell.
2016. aug. 23. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél a pont.

Amúgy meg keress egy kedves, türelmes, tapasztaltabb férfit. Majd ő vezet, mint a táncban, esetleg tanítgat is. Én ezt biztosan nem élném meg csalódásként.

2016. aug. 23. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy ha tenyleg ennyire feszejez teged ez ,akkor kezdj fiatalabbakkal ,nekik nem lesznek ilyesfajta elvarasaik!:)
2016. aug. 23. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hozzád hasonló korban a jelenlegi párom előtt egyetlen (rövidebb) kapcsolatom volt, így a tapasztalatom sem volt sok.

Nekem is voltak ilyen aggodalmaim, de a párom kifejezetten jó élményként érte meg, hogy ő az, aki taníthat, új dolgokat próbáltathat ki velem. Pl. a mai napig büszkélkedik vele, hogy hát egy év alatt mennyit változtam, mennyivel jobban csókolok, neki köszönhetően... :)

A helyedben nem aggódnék ilyen miatt. Ha ciki konkrét infót mondani a korábbi kapcsolatokról, akkor nem kell, de legalább annyit érdemes kiemelni, hogy nem vagy gyakorlott szerető, és legyen türelmes. A legtöbb férfinak ez kihívás, nem szégyen. :)

2016. aug. 24. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

33 éves férfi vagyok 1 nővel voltam úgy együtt, hosszú kapcsolat volt, most vége lett, ilyen szempontból én is tapasztalatlan vagyok. De ez a része kicsit sem izgat megmondom őszintén, nem a szextől lesz jó egy kapcsolat, az csak hab a tortán. Egymásra kell hangolódni az a titka, nem az hogy hány emberrel milyen pózokban stb....

Én még előnynek is mondanám hogy ha nem vagy annyira tapasztalt.

Ha valaki emiatt ott fog hagyni, akkor az nem hozzádvaló, lesz olyan akinek így leszel tökéletes, elhiheted.

2016. aug. 24. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!