Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam ezt a felelmemet legyozni? (N)
Elsőnél a pont.
Amúgy meg keress egy kedves, türelmes, tapasztaltabb férfit. Majd ő vezet, mint a táncban, esetleg tanítgat is. Én ezt biztosan nem élném meg csalódásként.
Hozzád hasonló korban a jelenlegi párom előtt egyetlen (rövidebb) kapcsolatom volt, így a tapasztalatom sem volt sok.
Nekem is voltak ilyen aggodalmaim, de a párom kifejezetten jó élményként érte meg, hogy ő az, aki taníthat, új dolgokat próbáltathat ki velem. Pl. a mai napig büszkélkedik vele, hogy hát egy év alatt mennyit változtam, mennyivel jobban csókolok, neki köszönhetően... :)
A helyedben nem aggódnék ilyen miatt. Ha ciki konkrét infót mondani a korábbi kapcsolatokról, akkor nem kell, de legalább annyit érdemes kiemelni, hogy nem vagy gyakorlott szerető, és legyen türelmes. A legtöbb férfinak ez kihívás, nem szégyen. :)
33 éves férfi vagyok 1 nővel voltam úgy együtt, hosszú kapcsolat volt, most vége lett, ilyen szempontból én is tapasztalatlan vagyok. De ez a része kicsit sem izgat megmondom őszintén, nem a szextől lesz jó egy kapcsolat, az csak hab a tortán. Egymásra kell hangolódni az a titka, nem az hogy hány emberrel milyen pózokban stb....
Én még előnynek is mondanám hogy ha nem vagy annyira tapasztalt.
Ha valaki emiatt ott fog hagyni, akkor az nem hozzádvaló, lesz olyan akinek így leszel tökéletes, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!