Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hív át az exem szexelni, ha nincs nála az új, éppen aktuális barátnője? Velem jobb a szex?
Figyelt kérdés
Vele csalt meg, szakítottuk is, de távkapcsolat. Viszont összejárunk szexelni.
Velem jobb a szex?
2024. jún. 11. 12:18
1/10 anonim válasza:
Nem, csak épp te vagy most az elérhető zsebhoki.
2/10 anonim válasza:
Igen. Jobb tested van. És a segged is jobb.
3/10 anonim válasza:
Nem. Úgy gondolja, ha nincs ló, jó a szamár is. Te meg persze mész is mert ennyi eszed van.
5/10 anonim válasza:
Valószínűleg veled jobb a szex, a másik csajjal meg jobban kijön.
6/10 anonim válasza:
Jól értem hogy megcsalt téged, és ez tök rendben van neked és most mint szerető folytatjátok...bár nekem lenne ilyen exem de szívesen dugnám még mindig pedig meg sem csaltam. Lehet ez a titok, meg kell csalni és akkor továbbra is marad a szex meg van az új is, király élet :D
7/10 anonim válasza:
Nincs ló, jó a szamár is. Lyuk lyuk csak a keret más, vagy is jobb vagy egy hoki meccsnél. Bocsi az őszinteségért!
8/10 anonim válasza:
Mert egy pic.hába mégis jobb üríteni, mint marok marcsába.
9/10 anonim válasza:
Veled sokkal jobb a szex mint azzal aki ott sincs.
10/10 anonim válasza:
Tárgyként kezel amit akkor kap elő ha nincs elérhető közelségben a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!