Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez "lenézésnek" számít? l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez "lenézésnek" számít? l

Figyelt kérdés
Tetszünk egymásnak egy pasival, aki idősebb nálam sokkal. És amikor hülyéskedek vele, akkor mindig mutogatja, hogy sz..pjam le, vagy csak szóban mondogatja.
2024. jún. 10. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is sokzor mondjak meg is szoktam tenni 20l

De szerintem nem le nezes

2024. jún. 10. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ennyire tart téged, hogy felizgasd, rihi röhizzél neki mit egy tinilány, gondolja: kis sz---patni való csajszi, de az életben nem venne komolyan, különben ilyet nem mutogatna, amikor semmi komoly bizalmi kapcsolatotok nincs... (én is nő vagyok, és ezt azért írom neked, hogy vedd már észre magad, szerinted így zajlik egy egyenrangúságon és tiszteleten alapuló ismerkedés? Mondom: nem.)
2024. jún. 10. 21:58
 3/8 A kérdező kommentje:
2 Mi szamit bizalmi kapcsolatnak szerinted?
2024. jún. 10. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
Micsoda gondolat ez kérem? A legféltettebb kincsét a szádba adná, s nem is csinál titkot belőle. Ez inkább bizalom feléd, hogy rád bízná ezt a dolgot, egyben egy hatalmas elismerés mert roppant vonzónak tart. :D :D
2024. jún. 10. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt túl gondolni. Csak meg akar szopatni, mást nem! Ennyire tart, és ezért jópofizik.
2024. jún. 10. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Járj a végére, alakíts ki olyan helyzetet, .. Én is volt, hogy húztam egy kolleganő agyát hasonlóan, na aztán egyszer amikor költözött a cég és ketten maradtunk, ránkzárta az irodát, és jött, hogy most megteszi, persze rendes szex volt, de meglepődtem. Így távolról nehéz megítélni, mert nem tudhatom milyen viszonyban vagytok.
2024. jún. 11. 03:01
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
De miért nem az amerikai pitéből idéz? "Sz.pj le Szépségem" 😁😅
2024. jún. 11. 06:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tart túl sokra.

Abból előnye csak neki lenne, vagyis te csak segédeszköz lennél.

Ha kiírtad a kérdést, akkor te is érzed, hogy ez nem oké.

Nem kell mindenkinek olyan olcsónak lenni, mint az #1...

(A #4-re meg ne is figyelj, fa$zságokat ír.)

2024. jún. 11. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!