Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kellemetlen szagú a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellemetlen szagú a nemiszervem?

Figyelt kérdés
Akkor tűnt fel, amikor 14-15 éves koromban elkezdtem felfedezni a testem és ha hozzáértem a szaga órákig érezhető volt a kezemen, nem lehetett lemosni. 25 vagyok és azóta se találtam rá megoldást, természetesen ezidő alatt már kivizsgáltattam magam, nincs semmi bajom. Emiatt nem tudom élvezni az orális szexet, mert az jár a fejemben, hogy mit érez a párom. Azt mondja, hogy jó ízem van, de nem tudom elhinni, hogy neki ez tetszik, utána ha csókolózunk mindig intenzíven érzem én is, nem kap el tőle a hányinger, de nem is kellemes. Tudom, hogy mindenkinek van egy jellegzetes illata, de én pl közvetlenül zuhanyzás után a pàromon semmit nem érzek, nekem meg már akkor is intenzív. Az más, amikor egy hosszú nap után nyilván van valamilyen szaga, de ez a tipikus punci szag, amit szerintem nekem még zuhanyzás közben is lehet érezni. Közeli barátnővel már beszéltem erről és azt mondta, hogy neki fürdés után semmi szaga/íze nincsen. Nem tudom, hogy velem van-e a baj vagy ez normális és pszichésen van bajom, hogy én ettől undorok?
2024. jún. 10. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Végig olvastam a kérdésed, és hozzászólásod figyelmesen. Azt reálisnak tartom, hogy a szaglásod érzékenyebb, előfordulhat igen. De akkor más illatokkal is így kellene hogy legyen. Egészségügyben dolgozottként. Többször találkoztam már a te problémádhoz hasonlóval. Egy egészen véletlen történt beszélgetés közben derült fény egy érdekes okra. Az egyik lány szomszédomnál, ételallergiát diagnosztizáltak, ami a gombafélékre, és minden gombás jelenségre mutatott rá a szervezetben. Leegyszerűsítve. Alapból kerülnie kellett az élesztőgombák jelenlétét, és a gombák táptalajaként jelenlevő anyagokat. Vagy is az élesztőgombát tartalmazó kelttésztás termékek fogyasztását kerülnöd kellene. Továbbá kerülni kell a natív cukrokat, kristálycukos, cukrozott ételek, gyümölcscukor. Nem ártana ellenőrizni kellene a vércukor szinted. Mert "be nem állított, vagy nem ellenőrzött tartósan magas cukor is táplálhatja a gombás eredetű elváltozásokat. Kerüld a fent írtakat, és kerüld a fehérlisztes ételek fogyasztását. Ezeket kezd el alkalmazni, ez napok alatt választ adhat a problémádra. Amennyiben azt érzed hogy már nem, vagy enyhébben érzed, már közelebb vagy a megoldáshoz. Cseréld le a jelenlegi fehérneműid, vagy fertőtlenítsd az eddigieknél alaposabban. Mert egy fehérnemű miat visszafertőződés alakulhat ki, hiába nem diagnosztizáltak semmit.
2024. jún. 11. 07:33
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

Gyerekek, ne vicceljünk már.

Az ember a saját szagát eleve kevésbé érzi. Szóval ha a kérdező érzi, ráadásul büdösnek akkor tiszteljük már meg annyival, hogy nem vonjuk kétségbe!

2024. jún. 11. 08:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Az orvos megnézte hogy a hüvelyed egészséges e.És mivel nem talált semmit ezért negativ lett az eredmény.

A hüvelyben baktériumok és gombák vannak bizonyos arányokban és mennyiségben.Ez természetes.

Az sem baj még,ha időnként ezek az arányok valamelyest,kissé megváltoznak.Ez sokmindentől lehet.A kiválasztástól, veseműködéstől kezdve,a táplálkozáson át,a petefészekig,húgyutakig.

Ilyenkor előfordulhat kellemetlen szag érzete.

Ha nincs betegséged,akkor tisztálkodással tudsz ezen

segíteni.

Orvosilag ez nem igényel kezelést,tehát a doki nem fog neked erre semmit felírni.

Ez olyan mint az izzadás.Van aki intenzívebben izzad.Erre különféle kozmetikai szerek,esetleg természetes gyógynövények vannak.

2024. jún. 11. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem a hüvelyváladékot hanem az izzadtságod, kis bőrmirigyeid okozzák? Esetleg lehet bőrgyógyászati irányba is el kéne nézned.
2024. jún. 11. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 milyenek azok a "bőrmirigyek"?
2024. jún. 11. 20:17
 16/17 anonim ***** válasza:
15: sajnos ezt nem tudom szakszóval :( A nagy és a kis ajak közötti részen vannak szemmel látható faggyúmirigyek (?), erre gondolok
2024. jún. 11. 21:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Faggyúmirigyek mindenütt vannak. Bár konkrétan abban azért kételkedek, hogy a kisajkak között lenne ilyen.

A lényeg, hogy -ha vannak is,- ez nem lehet magyarázat a bűzös szagokra.

2024. jún. 11. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!