Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kellemetlen szagú a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellemetlen szagú a nemiszervem?

Figyelt kérdés
Akkor tűnt fel, amikor 14-15 éves koromban elkezdtem felfedezni a testem és ha hozzáértem a szaga órákig érezhető volt a kezemen, nem lehetett lemosni. 25 vagyok és azóta se találtam rá megoldást, természetesen ezidő alatt már kivizsgáltattam magam, nincs semmi bajom. Emiatt nem tudom élvezni az orális szexet, mert az jár a fejemben, hogy mit érez a párom. Azt mondja, hogy jó ízem van, de nem tudom elhinni, hogy neki ez tetszik, utána ha csókolózunk mindig intenzíven érzem én is, nem kap el tőle a hányinger, de nem is kellemes. Tudom, hogy mindenkinek van egy jellegzetes illata, de én pl közvetlenül zuhanyzás után a pàromon semmit nem érzek, nekem meg már akkor is intenzív. Az más, amikor egy hosszú nap után nyilván van valamilyen szaga, de ez a tipikus punci szag, amit szerintem nekem még zuhanyzás közben is lehet érezni. Közeli barátnővel már beszéltem erről és azt mondta, hogy neki fürdés után semmi szaga/íze nincsen. Nem tudom, hogy velem van-e a baj vagy ez normális és pszichésen van bajom, hogy én ettől undorok?
2024. jún. 10. 20:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mit vizsgáltak, amikor azt mondod, hogy kivizsgáltattad magad?
2024. jún. 10. 20:27
 2/17 anonim ***** válasza:

#1 nél a pont!

Másrészt a higiéniára illene figyelni

2024. jún. 10. 20:53
 3/17 anonim ***** válasza:

Pl mensi wlott alatt utan rosszabb illatu de egyebkent nem.

Terhesseg alatt kimondottan edes volt.

Ciklustol is fugg az iz illat, mennyire vagy felizgulva mit ettel ittal elotte... Cigizel e

Es sok minden mas ...

2024. jún. 10. 20:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Ennek számtalan oka is lehet.
2024. jún. 10. 21:00
 5/17 A kérdező kommentje:

Kb 5 éve voltak ezek a vizsgálatok, nem emlékszem pontosan, de küldött a doki mintát tenyésztésre, amihez én ragaszkodtam csak, nem is tartotta indokoltnak, mert nem volt más tünetem. Szexuális úton terjedő fertőzéseket is kizárt, bár mikor még szűz voltam is ilyen volt a szaga.

Minden nap zuhanyzok este, sokszor reggel is, WC-zeskor intim nedves törlőkendőt használok, zuhanyzaskor is intim tusfürdővel mosom meg, de kipróbáltam, hogy csak vízzel, akkor se volt jobb a helyzet… borotválkozok, mondják, hogy ez sem minden esetben jó, de én azt tapasztalom, hogy a szőrön jobban megtapadnak a szagok, tini koromban még nem borotváltam teljesen csupaszra a nemiszervem, csak a bikinivonalat, amúgy csak rövidre vágtam, akkor az előbb írtak miatt rosszabb volt.

2024. jún. 10. 21:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel ismét nem írsz semmi konkrétumot... ki tudja így, mire teszteltek és mire nem. Én nem tudom. Nekem volt úgy nemibetegségem, hogy az orvosok 1 évig nem csináltattak STD teszteket, mert miért is... nem mondom, hogy neked ez van, csak hogy így konkrétumok nélkül ez semmi.

Nincs semmi folyásod, gennyes, sárga, fehér?

A szőrön nem a szagok tapadnak meg, hanem a hüvelyfolyás esetleg vizelet :) És igen, annak lehet szaga, ezért jobb kisebb szőrrel + persze megfelelő törlés, mosás.

Lehet nincs is extra szagod, csak túl éles a szaglásod.

Mivel ez a problémád kb. 10 éve, a helyedben azért, hogy megnyugodjak, bemennék egy magán egészségközpontba, teljes STD szűrésre + nőgyógyászati vizsgálatra. Azt mondanám, hogy volt pár partnerem az utóbbi időben, ezért full szűrést kérek + elmondanám ezt hogy szerintem nagyon erős a szagom, szeretnéd, ha alaposan megvizsgálnának. Nem kell belemenned, hogy még a szüzességed elvesztése előtt is ilyen volt, ne tippelgessenek. Nézzenek bacikat, gombát is, vagy a hüvely ph-ja is felborulhatott, amivel több baci elszabadult benne. Egy figyelmes nemibeteg gondozó esetleg ad antibiotikumot, ha olyan bacikat talál nagyobb számban, amik nem is STD jellegű, de túlzottan elszaporodtak a hüvelyedben. Nekem volt ilyen és utána jobb lett.

HA ott nem találnak semmit, akkor fogadd el, hogy rendben vagy.

2024. jún. 10. 21:38
 7/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha nem emlékszel, akkor nézd meg a régi leleteket, ambuláns lapokat. Feltéve ha valóban jártál valaha nőgyógyásznál vagy pasi ágyában...

2024. jún. 10. 21:47
 8/17 anonim ***** válasza:

Lehet csak te érzed annak, de én is annak éreztem 16-18 évesen a fütyimet.

Úgy éreztem hogy messziről meg érzi mindenki ezt az erős szagot.

De úgy látszik én is csak beképzeltem ezt magamnak.

Ha lenne mód arra én meg szagolnám a tiedet és meg is tudnám mondani hogy milyen.

Még mielőtt nekem esik itt valaki , ebbe inkább én nem mennék bele.

2024. jún. 10. 21:51
 9/17 anonim ***** válasza:
büdös a pucolód tetya?
2024. jún. 10. 23:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Kávé? Alkohol? Cigi? Valamilyen fűszer? Családban másoké nem?
2024. jún. 11. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!