Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezne olyan helyek neten,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezne olyan helyek neten, pl fórumok, csoportok ahol kulturáltan lehet beszélni szexuális vágyakról, témákról ahol akár vágyak össze is passzolhatnak? F.

Figyelt kérdés
jún. 10. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Például itt privát üzenetben.🤷🏻‍♀️☺️ Jelenleg most mást nem tudok.
jún. 10. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akár itt is lehetne, de vannak olyan extrém szexuális vágyak, amikről nem igazán lehet nyíltan kérdést kiírni. A másik meg, hogy sajnos elég sok olyan van, aki csak szórakozik itt.
jún. 10. 12:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Itt??? Nem tudom ha valami jó "téma" van akkor a belevalónak tűnő lányok máris kiírják, hogy nem kérnek privátot a többiek meg nem válaszolnak :D Szóval ha valakinek itt összejött akkor az kb jackpot :) Maguktól pedig kb sosem írnak rá pasira privátot, ami persze érthető. Ezért gondoltam, hogy egy erre alkalmasabb platform de nem nagyon találtam.
jún. 10. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Index fórum HUSZ
jún. 10. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy itt vagy index fórum ha belefér a dolog a törvényi keretekbe.
jún. 10. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezekkel az anonim helyekkel hogy nagyon sok a kamu. Itt bárki írhat bármit magáról
jún. 11. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
6. Főként az a gáz még, hogy rengeteg faszi adja ki magát nőnek.
jún. 12. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!