Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre találkoztam egy idősebb férfival, akivel minden passzolhatna, most mégis félek tőle. Mit tegyek?
10 éve keresek partnert. Fontos volt, hogy ápolt legyen, idős, jó farka legyen és adjon magára.
Apakomplexusom van, ráadás crossdresser vagyok, szóval szeretek kislánynak öltözni.
Megismerkedtem egy ilyen férfivel, de most egyben van a gyomrom, ha rá gondolok, hogy miket fogunk csinálni...
Nagyon perverz, nőként kezelne, nevelgetne, babusgatna. Türelmes és mindent megadna, amire vágytam egy kapcsolatban. Kiteljesedhetnék mellette, de most mégis félek. Miért van ez? Mit csináljak? Nem szeretném elrontani...
"Kiteljesedhetnék mellette"
messze van a kiteljesedéstől, amit leírtál. ez inkább egyenes út a pszichiátriára, és nem retúr.
Választársak! Tényleg ennyire otromba tramplik vagytok? Ezt tanították nektek otthon? Anyátok büszke rátok? Hogy egy bizonytalanságban szenvedő kérdezőnek beleálltok két lábbal az arcába? Ez hungarikum?
Kedves kérdező! Szerintem ne parázd túl, inkább örülj, hiszen ilyen témában tökéletesen passzoló alanyt találni majdnem lehetetlen. Add fesztelen módon önmagadat, tégy aszerint amiben megállapodtatok és nem lesz baj. Nem hiszem, hogy el tudnád rontani. Az a másik is legalább ennyire örül az új helyzetnek.
Köszönöm, igazad van! :)
26 vagyok
Szerintem az ismeretlentöl félsz,illetve hogy azt tudod e adni amit elvár tőled.
Itt ahogy írod megvan minden. És ez ilyesztő. Ha elbaszod nincs kifogás,hogy :-te sem vagy tökéletes.
De mostani pasi az...
Te pedig rástresszeltél,hogy te is tökéletes legyél megfelelj olyan alvárásoknak amik nem biztos hogy vannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!