Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, amikor egy fiatalabb pasinak az idősebb korosztály jön be?
Talán,hogy nem kapkodják el a szexet.Pontosan tudják mire vágynak a fiatalok
A tapasztalat ér a legtöbbet.Lehet apakomplexus is.Végül is mindegy,ha
buknak rám.
Errol sok tanulmany van. Ha az ember megnezi az instat ,facebookot sokszor latni hogy a fiatalabb lanyok maguknal 20 evvel oregebb pasihoz mennek hozza es a melegeknel is van ez a daddy jelenseg.
Most leszamitva ezt a kozhelyet hogy a penzukert csinaljak, mint korabban emlitettem szamos tanulmany van arrol hogy a sok valas osszefuggesben van ezzel. Azert donto tobbsegben egy valasnal a gyerekek az edesanyahoz kerulnek es sokszor az apa szerep elhalvanyodik. Erdekes tema az biztos, es sosem ertettem meg. Foleg parkapcsolatnal. Neha en is azt erzem hogy ha magamnal 5 6 evvel fiatalabbal randizok hogy tok mas vilag vagyunk, el sem tudom kepzelni milyen lehet 20 30 ev kulonbsegu emberrel beszelni minden nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!