Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok már kölcsönadva,vagy többesben használva?Élveztétek,vagy vágytok rá?
Igen voltam. A férjem annyira oda van azért ahogy szopok, hogy felajankotta az egyik legjobb haverjanak hogy leszopom😁 hogy mennyire izgatott? A szopás is izgató de maga az, hogy azért tettem ő mondta, na az más. És nem utolsó szempont, hogy amikor letérdeltet félig a hajamnál fogva a haverja elé és előbukkan a farok amit mindjárt le szopok, vagy akár le is szopat(akkor még nem lehettem biztos benne hogy torok dugás lesz a vége), abbba azért beleremegtem. Lelkileg keserédesen, de több volt az édes mint s keserű, testileg meg nagyon felizgultam nagyon felizgatott. És azt akaetsm hogy a legjobbat hozzam ki magamból hogy elégedett legyen velem elsősorban a férjem,aztán a haverja. Nagyon megköszönte a srác, el is ment utanna pedig nagyon megdugott a férjem.😁
38N
Szoktunk néha,olyat játszani a buli vége felé, vagy amikor megunjuk, hogy oda kell mennem egy pasihoz-ezt a pasit ketten válaszjuk ki, de végül mindig a pasim dönt-és ugymond fel kell szednem. A minimum az hogy le kell szopnom. Nagyon izgalmas és élvezem de az 5ből eddig 2x sikerült az, hogy meg is dugatott velem a párom. A szex resze már rajtam áll hogy dugok e a pasival. Sajnos nem mindig sikerul elélveznem de igy is nagxon izgató. Meg hát otthon ugyis megkapom a pasimtól.:)
23N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!