Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap nagyon sokat ittam es azt hiszem lefekudtem 2 fiu haverommal, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Reggel bugyiban ebredtem, felig meztelenul a haverom agyaban. Ök a foldszinten vartak h felebredjek. Kerdeztem hol a ruham, azt mondtak szarad mert lehanytam. Kerdeztem h mi tortent, de csak nevettek hogy semmi ne aggodj. Viszont wc re menet gyanus volt amit lattam magamon, szoval nem tudom mit gondoljak. Ha szexeltem veluk es nem is emlekszem az nagyon ciki?jún. 9. 19:13
12/17 anonim válasza:
Ez jó ötlet, hogy bekamuzod hogy nemibeteg gondozásra jársz. Egyből kiderül ki volt benne(d) a dologban. Egyébként, a btk szerint te öntudatlan voltál a cselekmény elkövetésének ideje alatt, ergo védekezni se tudtá, akkor ez nemi erőszak, s mint súlyosbító tényező hogy többen tették ezt egyszerre. Az egynél több személy is már a "csoportosan elkövetett kategóriába sorolják.
13/17 anonim válasza:
Igen egyből kiderül majd... ha én így megerőszakolnék egy lányt aki utána elmondja hogy nemibeteg akkor nem tudtnék a tudta nélkül elmenni szűrésre... most attól hogy valaki patkányként viselkedik, ne nézzük már instant idiótának :D
Vagy mi a terv? Utána 1 hétig megfigyelni őket hogy mennek e szűrésre? :D meg ha még ez is lenne a terv, nem lenne 100százalékos hogy azért megy szűrésre mert megdugott.
15/17 anonim válasza:
Legközelebb köszönj nekik úgy: Sziasztok Apukák!
Nefélj kiderül az igazság... :-)
16/17 anonim válasza:
Mondjuk a kérdező nem azt írta, hogy öntudatlan volt, hanem azt, hogy nem emlékszik mi történt (amúgy lehet, hogy semmi). És a btk nem állapítja meg, hogy xy öntudatlan volt, hanem hogy mi bünti, ha valakinek az öntudatlan álkapotát kihasználják. Az pedig, ha valaki részegen lefekszik valakivel és másnap megbánja, az nem nemi erőszak. Amúgy a kérdező sem ezt állította, azt kérdezte ciki-e.
17/17 anonim válasza:
Jobb ha tudod hogy ha ugy szexeltel hogy nem voltal magadnal akkor az szexualis eroszak.
Sot ha annyira ittas voltal, hogy kepes voltal lehanyni magad, akkor semennyire se lehettel beszamithato, szal nyilvan beleegyezni sem tudtal a szexbe, igy ez komoly buncselekmeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!